Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οδυνηρή ήττα

Οδυνηρή ήττα

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα για την Liverpool, πρώτη εντός έδρας από τον Μάιο του 2017. Οι Reds ηττήθηκαν με 0-1 από Burnley και πλέον είναι πολύ δύσκολο να καταφέρουν να κερδίσουν ξανά το πρωτάθλημα.
Α’ Ημίχρονο: Με τους Joel Matip, Alex Oxlade-Chamberlain, Divock Origi να παίρνουν φανέλα βασικού και τον χωρίς τον Jordan Henderson παρατάχθηκαν κόντρα στην Burnley, οι Reds. Πολύ ψηλά έφυγε το σουτ του Origi στο 5′. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 13′, με τον Alisson να έχει όμως απάντηση στο σουτ του Barnes, διορθώνοντας παράλληλα το δικό του λάθος. Οι πρωταθλητές απείλησαν δύο φορές σε δύο λεπτά με δύο μακρινά σουτ, πρώτα με εκείνο του Shaqiri στο 21′ που έφυγε λίγο άουτ και στη συνέχεια του Chamberlain, το οποίο μπλόκαρε ο Pope. Δύο τελικές είχε και ο Origi στο 29′ και στο 32′, μετά από καλές προσπάθειες, χωρίς όμως να καταφέρει να νικήσει τον Pope. Ο Alisson μπλόκαρε και την προσπάθεια του Brady στο 36ο λεπτό, διατηρώντας το 0 στην Κόκκινη άμυνα. Με δύο καλές ευκαιρίες ολοκλήρωσαν οι Reds το ημίχρονο, αφού αρχικά προσπάθησε να σκοράρει ο Trent με αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή, το οποίο κόντραρε και έφυγε κόρνερ, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου δόθηκε στον Divock Origi, ο οποίος έτρεξε κυριολεκτικά μόνος από το κέντρο του γηπέδου ως την περιοχή των Clarets, όμως δεν μπόρεσε να ευστοχήσει στο τετ α τετ, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Pope.

Β’ Ημίχρονο: Ξανά με τον Trent απείλησαν οι Reds στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό, με τον Pope όμως να απομακρύνει ξανά. Οι πρώτες αλλαγές από τον Jürgen Klopp έγιναν στο 57′ με τους Firmino και Salah να αντικαθιστούν τους Origi και Ox, με τον Αιγύπτιο να έχει την δική του ευκαιρία στο 60′ με το αριστερό του, όμως ο Keeper της Burnley απομάκρυνε ξανά σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δική τους ευκαιρία, για να ανοίξουν το σκορ με τον Gudmundsson στο 71′ και ένα λεπτό αργότερα ο Bobby Firmino σπατάλησε ακόμη μια για την Liverpool με ένα πολύ κακό τελείωμα, με πάσα που έλαβε από τον Robertson. Το σκορ δεν μπόρεσε να ανοίξει από παίκτη της Liverpool και τελικά αυτό συνέβη από τους Clarets! Η Burnley κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Barnes από τον Alisson, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, για να γράψει το 0-1! Η ομάδα του Klopp προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 89′ με τον Firmino, όμως ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε ούτε σε αυτή την περίπτωση να σκοράρει, αφού η άμυνα της Burnley πρόλαβε να απομακρύνει πριν περάσει η μπάλα τη γράμμη.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριάκης κόντρα στην Manchester United.

Προβληματισμός στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com