Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Burnley (preview)

Liverpool – Burnley (preview)

Δεύτερος συνεχόμενος εντός έδρας αγώνας για την Liverpool, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να υποδέχονται την Burnley στο Anfield το βράδυ της Πέμπτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος για την 18η αγωνιστική της Premier League.

Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Jürgen Klopp, αν θέλει να παραμείνει στην μάχη του τίτλου και να διατηρήσει τον τίτλο της.

Οι Reds δεν κέρδισαν ούτε την Manchester United και αγνοούν την νίκη στην Premier League από τις 19 Δεκεμβρίου και το 0-7 κόντρα στην Crystal Palace.

Επιστροφή θα έχει η Liverpool, αφού ο Joel Matip προπονείται κανονικά με την ομάδα και είναι έτοιμος να ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας, μαζί με τον Fabinho. Μια επιστροφή που επιτρέψει στον Jordan Henderson να επιστρέψει στον χώρο του κέντρου.

Αλλαγή στην επιθετική τριάδα δεν αναμένεται να δούμε και για τις υπόλοιπες δύο θέσεις του κέντρου τα φαβορί είναι ξανά οι Thiago Alcantara και Gini Wijnaldum.

Όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου του, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για καταστροφολογίες, όμως η ομάδα θα πρέπει να παλέψει, για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Εκτός θα παραμείνουν οι Keita, Jota, van Dijk και Gomez.

Όσο αφορά την Burnley, η ομάδα του Sean Dyche δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή φόρμα, καθώς μετρά τρεις ήττες στα τελευταία της πέντε παιχνίδια σε Premier League και FA Cup.

Βρίσκεται μόλις 4 βαθμούς μακριά από τον υποβιβασμό και οι φετινές της εμφανίσεις δεν είναι οι καλύτερες. Προέρχεται από ήττες κόντρα σε Manchester United και West Ham.

Οι Clarets ελπίζουν να δουν τον Charlie Taylor να επιστρέφει, αλλά αμφίβολοι είναι οι Jimmy Dunne και εκτός είναι ο Bailey Peacock-Farrell.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Mike Dean.

Στον περσινό αγώνα του Anfield οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1 τον Ιούλιο.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Η Liverpool έχει 34 βαθμούς μετά από 18 αγωνιστικές, ενώ πέρυσι είχε συγκεντρώσει 55 βαθμούς.
  • Μόλις ένα γκολ έχουν σκοράρει οι Reds στους 4 τελευταίους αγώνες στην Premier League.
  • Πρώτος σκόρερ της Premier League όμως παραμένει ο Mo Salah.
  • Τα τελευταία 4 ματς της Burnley έχουν λήξει 1-0.
  • Αήττητοι εδώ και 68 εντός έδρας αγώνες είναι οι πρωταθλητές Αγγλίας.
  • Μόλις μια φορά σε 12 αναμετρήσεις γι την Premier League έχουν κερδίσει την Liverpool, οι Clarets.
Οι Reds υποδέχονται την Burnley στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com