Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Burnley, Shaqiri, τραυματίες και εμφανίσεις της ομάδας

Ο Klopp για Burnley, Shaqiri, τραυματίες και εμφανίσεις της ομάδας

Η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Burnley και ο τεχνικός των Reds μεταξύ άλλων μίλησε για τις εμφανίσεις της ομάδας, τους τραυματίες, την Burnley και τον Shaqiri.

Αρχικά αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου:

“ Αλλάζει συνεχώς γιατί όλες οι ομάδες είναι τόσο κοντά. Αυτό το κάνει λίγο διαφορετικό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, 100% και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. “

“ Σημασία έχουν μόνο τα δικά μας αποτελέσματα. Χρειάζεστε εμφανίσεις πριν πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Η τελευταία μας απόδοση ήταν καλή. ”

Ρωτήθηκε για τον Bobby Firmino:

“ Δεν σκοράρουμε πολύ, αλλά δεν σημαίνει ότι οι επιδόσεις μας έχουν πέσει.

“Κάποια στατιστικά, όπως ορισμένα που είναι σχετικά με το pressing, είχαν σημειώσει μια πτώση, αλλά κόντρα στην Manchester United δεν συνέβη αυτό. Σε άλλα παιχνίδια, ο αντίπαλος παίζει με μακρινές μπαλιές. Δεν αφορά πάντα την προσέγγισή μας, αλλά και την αντίπαλη ομάδα. ”

Για τις πρόσφατες εμφανίσεις της ομάδας του:

“ Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε, αλλά οι λόγοι δεν είναι πολύ σημαντικοί. Απλώς παλεύουμε. ”

“ Οι οπαδοί μας είναι δυσαρεστημένοι με τις εμφανίσεις μας, όταν δεν υπάρχουν αποτελέσματα. Μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι με ένα τυχερό σουτ. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας σε υψηλό επίπεδο. Στο τελευταίο μισό του γηπέδου δεν το έχουμε κάνει. ”

“ Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις τις μικρές λεπτομέρειες, αλλά είναι η δουλειά μας να το κάνουμε. ”

“ Πρέπει να είμαστε] κοντά στην τελειότητα. Δεν υπάρχει τέλεια σεζόν, σημασία έχεις να τα βγάζεις πέρα με τους αγώνες. Όλες οι ομάδες έχουν τον ίδιο αριθμό αγώνων. Κάποιες τα πήγαν καλύτερα. Κατανοώ την ανάγκη να μιλήστε για αυτό, αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε σε ένα λεπτό. ”

“ Μπορείτε να φανταστείτε ότι η μέρα έχει 24 ώρες και σκεφτόμαστε πολλά πράγματα. Τα περισσότερα από αυτά τα πράγματα τα σκέφτεται και ο κόσμος, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Καμία καταστροφή, απλά δεν είμαστε τέλειοι. Πρέπει να είμαστε όπως καλό όσο μπορούμε να είμαστε. ”

“ Είδα πολλά καλά πράγματα κόντρα στην United, αλλά δεν τα είδε κανείς άλλος, επειδή δεν νικήσαμε. Δεν μπορώ να σκέφτομαι έτσι. ”

“ Όλα τα παισιά τα πήγαν καλά αυτή τη σεζόν, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Αν νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να τα τους (Henderson, Fabinho) χρησιμοποιήσω στο κέντρο, θα το έκανα. ”

Για τον Shaqiri:

“ Η μεγάλη δύναμη του Shaq είναι οι πάσες, δημιουργικότητα και η ορατότητα. Πραγματικά έχει πολύ καλή τελευταίο πάσα και άλλα πολλά πράγματα. ”

“ Γι ‘αυτό ήταν στη ενδεκάδα. Τα πήγε πολύ καλά και εκείνος και ο Thiago. Έχουν πολλά περισσότερα να δώσουν. ”

Για την επιστροφή των Jota και Matip:

“ Λοιπόν, ο Joel προπονείται κανονικά με την ομάδα και θα πάρουμε την απόφαση μας. Προπονείται μια χαρά. ”

“ Ο Diogo απέχει μερικές εβδομάδες από την επιστροφή του. Δεν θα επιστρέψει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, καθώς θέλει χρόνο. ”

“ Δεν έχει σημασία το πόσο μας λείπει, δεν μας επιτρέπεται να μας λείπει. Δεν τον έχουμε και πρέπει να τα βγάλουμε πέρα με αυτό. ” Είπε ο Klopp.

Για την Burnley και τον προπονητή της:

“ Όταν κοιτάς τη διαφορά τερμάτων της Burnley, δείχνει ότι δεν δέχονται πολλά γκολ. ”

“ Θα έχουμε έναν σωστό αγώνα εναντίον της Burnley, θα πρέπει να προσέξουμε τις δεύτερες μπάλες και την ένταση τους. ”

“ Ο Ben Mee είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για αυτούς. Έχουν μια σταθερή σύνθεση. Tarkowski, Pope, Mee,  αποτελούν την καρδιά της ομάδας. ”

“ Ο Sean (Dyche) βρίσκει πάντα την ευκαιρία να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με ένα ρόστερ, το οποίο δεν είναι το μεγαλύτερο. Αντιμετωπίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες τους και θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε αυτό. ”

Για την κριτική που δέχεται η ομάδα:

“ Κάπου διάβασα πως θα πρέπει να προχωρήσω σε ένα rebuild της ομάδας, αυτό είναι τρελό! Ο κόσμος είναι ένα τρελό μέρος τώρα και όχι μόνο λόγω της πανδημίας. Κανείς δεν έχει χρόνο πια. Πρέπει να το αλλάξουμε παίζοντας, όχι μιλώντας. ”

Αν οι παίκτες του είναι κουρασμένοι:

“ Κανένας δεν είναι κουρασμένος. Είμαστε όσο πιο φρέσκοι μπορούμε. ”

“ Οι άλλες ομάδες ξέρουν τι κάνουμε, ήξεραν πέρυσι, αλλά ήταν δύσκολο να αμυνθούν εναντίον μας. Πρέπει απλά να τελειώνουμε καλύτερα τις ευκαιρίες μας. Οι αντίπαλες ομάδες αμύνονται με όλα όσα έχουν, το ξέρουμε αυτό. ”

Στον Klopp άρεσε η εμφάνιση των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com