Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 19/1/2020 Νίκη επί Man Utd με «χρώμα» από τα παλιά (vid)

Σαν σήμερα: 19/1/2020 Νίκη επί Man Utd με «χρώμα» από τα παλιά (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα κερδίσουν την Man Utd στο Anfield για το πρωτάθλημα, με το φινάλε του παιχνιδιού να θυμίζει έντονα ανάλογο του παρελθόντος!

Οι Κόκκινοι προπορευόντουσαν ήδη στην βαθμολογία με αρκετή διαφορά από τον δεύτερο και ήθελαν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, ώστε να διευρύνουν όσο το δυνατόν περισσότερο το ήδη διάστημα από τους υπόλοιπους διεκδικητές του πρωταθλήματος. Απέναντι τους οι γνωστοί «αιώνιοι», που όσο κι αν ήταν σε μέτρια κατάσταση, δεν παύει να είναι ο μεγάλος τους αντίπαλος.

Οι Reds μπήκαν ορεξάτοι κι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Virgil Van Dijk από κόρνερ του Trent Alexander Arnold στο 14′. Οι Κόκκινοι δεν σταμάτησαν τον καταιγισμό των επιθέσεων και είχαν 2 γκολ που τους ακυρώθηκαν, ένα του Roberto Firmino για φάουλ στην αρχή της φάσης στον David de Gea από τον Virgil Van Dijk κι ένα του Gini Wijnaldum που υποδείχθηκε σε θέση offside.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κόκκινοι συνέχισαν ασταμάτητοι να δημιουργούν ευκαιρίες, με την μπάλα να μην τους κάνει το χατήρι να πάει στα δίχτυα για πολύ λίγο, σε σουτ των Mane και Salah. Η τελευταία φάση του παιχνιδιού, ήταν ο καλύτερος επίλογος για τους γηπεδούχους, καθώς ο Alisson Becker τροφδότησε τον Mo Salah περίπου στο κέντρο του γηπέδου, πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα της Manchester Utd. Διέσχισε όλο το υπόλοιπο γήπεδο με τον Daniel James να τον κυνηγάει χωρίς να μπορεί να τον σταματήσει, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να πλασάρει υποδειγματικά τον ανήμπορο να αποφύγει το «μοιραίο», David de Gea.

Οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι, με τον Alisson να τρέχει όλο το γήπεδο και να προλαβαίνει να φτάνει πρώτος να πανηγυρίσει με τον Salah, θυμίζοντας έντονα στους Reds fans ανάλογη φάση με πρωταγωνιστές τους Pepe Reina και David Ngog σε παιχνίδι πάλι με την Manchester Utd που έληξε με το ίδιο ακριβώς σκορ τον Οκτώβριο του 2009!

Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε τους Reds με απόσταση 16 βαθμών διαφορά από τον δεύτερο στην κατάταξη.

Το παιχνίδι αυτό στο Anfield εκείνο το Κυριακάτικο απόγευμα απόλαυσαν 52.916 θεατές και διαιτητής ήταν ο Craig Pawson.

Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Σαν σήμερα: 19/1/2020 Νίκη επί Man Utd με «χρώμα» από τα παλιά (vid)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com