Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 19/1/2019 Νίκη επί Crystal Palace σε rodeo match! (vid)

Σαν σήμερα: 19/1/2019 Νίκη επί Crystal Palace σε rodeo match! (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα κερδίσουν την Crystal Palace στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τη νίκη να έρχεται μετά από απίθανη εναλλαγή στο σκορ!

Σε μία καταπληκτική χρονιά όπου οι Κόκκινοι διεκδικούσαν το στέμμα του πρωταθλητή Αγγλίας και με σκληρό ανταγωνισμό από την Manchester City, τα περιθώρια απώλειας βαθμών ήταν και έως μηδενικά. Γνωρίζοντας το αυτό οι Reds μπήκαν στο παιχνίδι με τους «Eagles» και τους «στρίμωξαν» από την αρχή, πλην όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 34′ με τον Andros Townsend.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι Κόκκινοι έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους και μέσα σε 7 λεπτά, ανέτρεψαν το σε βάρος τους σκηνικό. Στο 46′ 0 Mohamed Salah θα φέρει το παιχνίδι στα «ίσια», για να βάλει μπροστά στο σκορ τους Reds ο Roberto Firmino από ασίστ του Naby Keita στο 53′.

Οι «Αετοί» αρνούμενοι να τα παρατήσουν κι εκείνοι, θα ισοφαρίσουν με τον James Tomkins 65′, για να ξαναβάλει μπροστά στο σκορ τους Reds ο Mohamed Salah στο 76′.

Το τελευταίο πεντάλεπτο επιφύλασσε πολλές συγκινήσεις στο κοινό του Anfield εκείνη την μέρα. Στο 89′ αποβάλλεται ο James Milner με 2η κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι και στο 90′ ο Max Meyer θα ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους. όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο αλλά στις καθυστερήσεις ο Sadio Mané από ασίστ του Andy Robertson θα «γράψει» το τελικό 4-3, εν μέσω τρελών πανηγυρισμών των Reds fans στο Anfield (90′ +3′)!!!

Το καταπληκτικό αυτό παιχνίδι παρακολούθησαν στο Anfield 53.171 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Jonathan Moss.

Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Σαν σήμερα: 19/1/2019 Νίκη επί Crystal Palace σε rodeo match!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com