Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Σε πολύ καλή κατάσταση ο Shaqiri»

Klopp: «Σε πολύ καλή κατάσταση ο Shaqiri»

Για την εμφάνιση του Xherdan Shaqiri, ο οποίος ξεκίνησε βασικός στον αγώνα της Κυριακής με την Manchester United, μίλησε ο Jürgen Klopp, τονίζοντας πως ο διεθνής μέσος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Γερμανός για την κατάσταση του Shaq δήλωσε:

“ Κόντρα σε μια ομάδα, όπως η United πρέπει να παίξεις ποδόσφαιρο και να είσαι ευέλικτος, γιατί αν δίνεις πάντα την προφανή πάσα, τότε θα την κόψουν και θα βγουν στην αντεπίθεση. Τα παιδιά το έκαναν όμως αυτό και μου άρεσε πολύ. Πάιζαμε με ένα εξάρι και με ένα οχτάρι στο κέντρο της άμυνας μας. Ήταν όμως πολύ καλοί. ”

“ Ο Shaq βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ίσως θα μπορούσε να παίξει για λίγη περισσότερη ώρα, αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Ήταν όμως πραγματικά καλός, ειδικά στο πρώτο μισάωρο του αγώνα ο Shaq ήταν πραγματικά παρών. Αυτό μας βοήθησε αρκετά και με έκανε πολύ χαρούμενο. ”

“ Υπήρξαν πολλές καλές ατομικές εμφανίσεις. Αν κοιτάξετε τα δύο τελευταία μας παιχνίδια, έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ σε αυτόν τον τομέα και αυτό είναι σημαντικό. Ήταν εμφανίσεις που μας αντικατοπτρίζουν ή μας αντικατοπτρίζουν σχεδόν, οπότε εγώ είμαι μια χαρά με αυτό. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε. ” Είπε ο Jürgen Klopp.

Η απόδοση του Xherdan Shaqiri άρεσε στον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com