Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 19/1/2013 Νίκη επί Norwich με ρεκόρ Daniel Sturridge (vid)

Σαν σήμερα: 19/1/2013 Νίκη επί Norwich με ρεκόρ Daniel Sturridge (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα νικήσουν την Norwich City στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τον Daniel Sturridge να καταγράφει ρεκόρ στην ιστορία του Συλλόγου.

Οι Κόκκινοι πάντα είχαν «αδυναμία» στα «Καναρίνια» και τα παιχνίδια μεταξύ τους, ήταν πλούσια σε παραγωγή γκολ. Έτσι κι εκείνο το απόγευμα Σαββάτου, οι Reds «περιποιήθηκαν» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους φιλοξενούμενους τους.

Στο 26′ ο Jordan Henderson με ένα γυριστό σουτ έξω από την περιοχή του Mark Bunn θα ανοίξει το σκορ, για να «γράψει» το 2-0 ο Luis Suarez από ασίστ του Lucas Leiva δέκα λεπτά αργότερα (36′).

Στο 59′ ο Daniel Sturridge θα σημειώσει το 3-0 από ασίστ/σουτ του Stewart Downing, για να κάνει το 4-0 ο Captain Fantastic Steven Gerrard από ασίστ του Glen Johnson στο 66′. Τον χορό των γκολ θα ολοκληρώσει για τους Κόκκινους με αυτογκόλ ο Ryan Bennett στο 74′.

Το γκολ του Daniel Sturridge στο παιχνίδι αυτό, ήταν για τον Άγγλο διεθνή επιθετικό στο τρίτο του συνεχόμενο παιχνίδι από το ντεμπούτο του, κάτι που συνέβαινε για 1η φορά μετά το αντίστοιχο που είχε πετύχει ο Ray Kennedy ως πρωτοεμφανιζόμενος τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 1974 (είχε σκοράρει στα 3 πρώτα του παιχνίδια με Chelsea, Tottenham και Brentford)

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 44.901 και διαιτητής ήταν ο Mike Oliver.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα και τα γκολ των Reds:

Σαν σήμερα: 19/1/2013 Νίκη επί Norwich με ρεκόρ Daniel Sturridge
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com