Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Richard Keys: «H Liverpool φοβήθηκε τη United μέχρι θανάτου!»

Richard Keys: «H Liverpool φοβήθηκε τη United μέχρι θανάτου!»

Ένα σχόλιο πού δε θα αρέσει στους φίλους της Liverpool έκανε -και μάλιστα όχι για πρώτη φορά- ο παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών Richard Keys.

Στην εκπομπή του beIN Sports μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τη Manchester United, στην οποία συναποτέλεσε το πάνελ με τους Andy Gray και Νigel de Jong, o Keys ουσιαστικά έκανε μία αναπαράσταση του τι θα έλεγε στους παίκτες της United αν ήταν στη θέση του Ole Gunnar Solskaer.

Πάμε να δούμε τα λόγια του, στα οποία ουσιαστικά παίζει τον ρόλο του Solskaer:

«Με τι έχω να κάνω; Έχω να κάνω με μία Liverpool πού έχει γίνει κομμάτια, είναι τρομαγμένοι μέχρι θανάτου, μας τρέμουν. Ψυχολογικά, έχουμε κερδίσει τη μάχη αυτή την εβδομάδα.»

«Θα έρθω εδώ (στο Anfield) και δεν πρόκειται να βλάψω τον εαυτό μου περιμένοντας 20 λεπτά μέχρι να πάρω το πάνω χέρι στο παιχνίδι.» 

«Η Liverpool την περασμένη εβδομάδα ήταν ανήσυχη στην προοπτική ότι θα έπαιζε με τη Manchester United.»

«Με τη φόρμα στην οποία βρίσκεται (η Liverpool), με τους παίκτες πού έχει (ο Klopp), και δεδομένου ότι έχουν πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας, η Manchester United θα μπορούσε να έχει έρθει εδώ και…να είμαστε προσεκτικοί, να μη βιαζόμαστε, όμως θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και έτσι θα κάνουμε μία δήλωση (statement)

O Richard Keys.
O Richard Keys.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com