Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Πρέπει να βοηθήσει όλη η ομάδα για να σκοράρουμε ξανά»

Henderson: «Πρέπει να βοηθήσει όλη η ομάδα για να σκοράρουμε ξανά»

Βγαίνει ξανά μπροστά ο Jordan Henderson.

Στη σημασία της ατομικής συνεισφοράς του κάθε παίκτη ώστε η ομάδα να βάλει φρένο στην πρόσφατη επιθετική ακαρπία της στάθηκε ο Jordan Henderson.

Μετά τις δηλώσεις του στο Sky Sports, ο αρχηγός μίλησε και στο site της Liverpool, με αφορμή τη νέα απώλεια βαθμών και την έλλειψη γκολ για τους Reds και στο παιχνίδι με τη Manchester United.

Πάμε να δούμε τι είχε να πει ο Hendo:

«Χρειαζόμαστε γκολ για να κερδίσουμε παιχνίδια.»

«Και δεν εννοώ μόνο από τη μπροστινή τριάδα, παρεμπιπτόντως.»

«Μιλάω για όλους: Μέσους, τα full-backs να πατάνε περιοχή, στημένες φάσεις. Όλοι μπορούν να δώσουν τον οβολό τους. Πρέπει να ξεκινήσουμε γρήγορα να το κάνουμε αυτό.»

Για το πώς ήρθε η ισοπαλία με τη United και την απόδοση της ομάδας είπε:

«Όπως είπα, η νίκη θα μπορούσε να έρθει και από μία τυχερή στιγμή, από μία κόντρα σε κάποιον παίκτη και η μπάλα να καταλήξει μέσα, γιατί είχαμε αρκετά καλές ευκαιρίες για να κερδίσουμε.»

«Νομίζω όμως ότι μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση. Νομίζω ότι δώσαμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη, όμως δυστυχώς δε μπορέσαμε να βρούμε αυτό το γκολ.»

Στη συνέχεια ο Henderson επεκτάθηκε στο τι χρειάζεται για να επιστρέψουν οι νίκες:

«Η απόδοση σήμερα (σ.σ. προχθές) ήταν πολύ καλή. Δουλέψαμε σκληρά και το παλέψαμε μέχρι το τέλος.»

«Συμβαίνει μερικές φορές στο ποδόσφαιρο να μη μπορείς να βρεις το γκολ ή την τελευταία πάσα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Είμαστε όλοι άνθρωποι, μπορεί να δει κανείς ότι η αυτοπεποίθησή μας πέφτει λίγο όταν δε σκοράρουμε, όμως χρειάζεται να συνεχίσουμε να παλεύουμε να βρούμε αυτό το γκολ.»

«Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να μην το σκεφτόμαστε υπερβολικά, γιατί η ποιότητα πού κατέχουμε όταν βγαίνουμε μπροστά είναι τρομακτική. Οπότε δεν είναι θέμα ποιότητας, απλά χρειάζεται να αλλάξουμε λίγο τη νοοτροπία μας και να είμαστε αδίστακτοι μπροστά από το (αντίπαλο) τέρμα.»

«Και όπως είπα, δεν έχει να κάνει μόνο με τη μπροστινή τριάδα, αλλά με όποιον μπαίνει στην περιοχή και του παρουσιάζεται ευκαιρία να σκοράρει. Και αυτό είναι κάτι πού δεν έχουμε πει για πολύ καιρό η αλήθεια είναι, γιατί συνήθως σκοράρουμε πολλά γκολ.»

«Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια και χρειάζεται να συνεχίσουμε να πιέζουμε μέχρι το τέλος.»

O Jordan Henderson μαρκάρει τον Marcus Rashford.
O Jordan Henderson μαρκάρει τον Marcus Rashford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com