Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Barnes: «Ο Thiago κάνει πιο αργό το παιχνίδι της Liverpool»

Barnes: «Ο Thiago κάνει πιο αργό το παιχνίδι της Liverpool»

Την δική του εξήγηση για τις πρόσφατες εμφανίσεις της Liverpool προσπάθησε να δώσει ο θρύλος της ομάδας, John Barnes με δηλώσεις του στο TalkSport.

Σύμφωνα με τον Barnes, παίζει ρόλο η απουσία του van Dijk:

“ Η ομάδα είναι συνηθισμένη να παίζει με ένα συγκεκριμένο στυλ ποδοσφαίρου και με την τριάδα του κέντρου να δουλεύει σκληρά. Είχε τον van Dijk, ο οποίος της έδινε την απαραίτητη σιγουριά και έδινε την ευκαιρία στα ακραία back να ανέβουν και να γίνουν δημιουργικά. ”

“ Αυτά που συμβαίνουν τώρα, αποτελούν ψυχολογικές επιπτώσεις λόγω της απουσίας του van Dijk. ”

“ Δεν επηρεάζει απαραίτητα την ομάδα ως προς τον τρόπο παιχνιδιού της, όμως αν παρατηρήσετε τον Alexander-Arnold ή τον Andy Robertson, όταν ο van Dijk είναι εκεί, μπορούν να ανέβουν με την σιγουριά πως θα είναι ασφαλείς στην άμυνα. ”

“ Δεν νομίζω πως είναι το ίδιο δημιουργικοί. ”

Καθώς και ο Thiago Alcantara:

“ Ο Thiago έφτιαχνε το παιχνίδι και ήταν ο καλύτερος παίκτης στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό όμως δεν νομίζω πως βοήθησε την επιθετική τριάδα. ”

“ Με τους Henderson και Fabinho στο κέντρο, η μπάλα φτάνει περισσότερο μπροστά και με καλύτερο τρόπο για την επιθετική τριάδα, η οποία κινείται και τρέχει. Ο Thiago κάνει πιο αργό το παιχνίδι. ”

“ Επιβράδυνε το παιχνίδι σε συγκεκριμένους χώρους και αυτό δεν είναι το παιχνίδι του Sadio Mane, ούτε του Mo Salah. Μαθαίνουμε ένα νέο σύστημα, το οποίο όμως δεν δουλεύει τη δεδομένη στιγμή. ”

“ Όμως κατά τη γνώμη μου, παραμένουμε το φαβορί, μαζί με την Manchester City. ”

Βασικός και χθες ο Thiago.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com