Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «O Tierney σφύριξε για ημίχρονο ενώ ο Mane θα έβγαινε τετ-α-τετ!»

«O Tierney σφύριξε για ημίχρονο ενώ ο Mane θα έβγαινε τετ-α-τετ!»

Εκνευρισμός επικράτησε στις τάξεις μερίδας των φίλων της Liverpool στο Twitter για το τελευταίο σφύριγμα του Paul Tierney στο πρώτο ημίχρονο.

Ο διαιτητής του χθεσινού ντέρμπι έδωσε λήξη στο πρώτο μισό σε μία μάλλον ακατάλληλη στιγμή, καθώς η σφυρίχτρα του ακούστηκε στο 45.54, την ώρα μάλιστα πού ο Xherdan Shaqiri έβγαζε μπαλιά προς τον Sadio Mane πού πιθανόν θα τον έφερνε τετ-α-τετ με τον de Gea.

Ως συνήθως, η μερίδα αυτή των οπαδών της Liverpool εξέφρασε μέσω Twitter την αγανάκτησή της για την εν λόγω κίνηση του Tierney, ή οποία -χωρίς προφανώς να ξέρουμε αν αυτό ισχύει- μπορεί πολύ εύκολα να βάλει κάποιον σε σκέψεις για το αν ήταν προϊόν δόλου.

Τα χαρακτηριστικότερα και ενδεικτικά της αγανάκτησης Tweet των Red Fans ήταν τα εξής:

  • «Ο Mane βρισκόταν καθαρά σε θέση για γκολ με 6 δευτερόλεπτα καθυστερήσεων να απομένουν, και ο διαιτητής ‘τινάζει’ τη σφυρίχτρα του.»
  • «Ο διαιτητής σφύριξε υπερβολικά νωρίς…ο Mane κατευθυνόταν προς το τέρμα…προκατειλημμένος…»
  • «Η φάση πού ο διαιτητής σφύριξε για ημίχρονο ενώ ο Mane πήγαινε προς το τέρμα συνοψίζει την προκατάληψή τους υπέρ της United και δε μπορείτε να μου αλλάξετε γνώμη.»
  • «Ο Mane πηγαίνει για γκολ και ο διαιτητής σφυρίζει για ημίχρονο χωρίς να είναι ακόμα η ώρα. Ανέκδοτο!»
  • «Στο 45.54 ο διαιτητής λήγει το ημίχρονο με τον Mane να είναι καθαρά πίσω από τον Victor (Lindelof) και να τρέχει προς το τέρμα. Η λέξη-κλειδί εδώ είναι ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ (χρόνος καθυστερήσεων). Το ένα λεπτό (καθυστερήσεων) εξακολουθεί να αντιστοιχεί σε 60 δευτερόλεπτα (όχι σε λιγότερα)
  • O οπαδός κοινοποιεί τη φωτογραφία πού δείχνει τον Mane να τρέχει προς την περιοχή στο 45.54, και γράφει: «Οπότε, ο διαιτητής δε μπορούσε να περιμένει αυτή την κίνηση, με τον Mane να κατευθύνεται προς το τέρμα και ένα λεπτό επιπλέον χρόνου.»
O Jordan Henderson διαμαρτύρεται στον Paul Tierney.
O Jordan Henderson διαμαρτύρεται στον Paul Tierney.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com