Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Henderson για την «περίεργη απόφαση» στο τέλος του ημιχρόνου

O Henderson για την «περίεργη απόφαση» στο τέλος του ημιχρόνου

Όπως και ο Thiago Alcantara, έτσι και ο Jordan Henderson υποδέχτηκε στωικά και όχι πιο άσχημα απ’ όσο χρειάζεται την ισοπαλία με τη United.

Διατυπώνοντάς το όχι σαν δικαιολογία, αλλά σαν φυσιολογική απορία, ο αρχηγός αναφέρθηκε στη στιγμή πού ο Paul Tierney σφύριξε τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο 45.54, χωρίς δηλαδή να έχει συμπληρωθεί το ένα λεπτό καθυστερήσεων, με τη στιγμή πού σφυρίζει να μην κρίνεται ως η πλέον κατάλληλη, από την άποψη ότι ο Shaqiri ήταν έτοιμος να βγάλει μπαλιά στον Mane, ο οποίος πιθανόν να έβγαινε τετ-α-τετ με τον De Gea.

Πάμε να δούμε τι είπε για αυτό το στιγμιότυπο στο Sky Sports ο αρχηγός, όπως και για την εμφάνιση της ομάδας:

«Δεν ήμασταν χαρούμενοι με αυτό, όπως μπορείτε να φανταστείτε.»

«Παράξενο, πολύ παράξενο. Noμίζω ότι (ο Mane) πήγαινε για γκολ, αν δε σφύριζε.»

«Δεν ξέρω. Ήμασταν απογοητευμένοι στο ημίχρονο, όμως υπήρχε ακόμα πολύς χρόνος για να σκοράρουμε. Όμως δε δείξαμε την απαραίτητη ποιότητα στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου.»

Για τη εμφάνιση στο χθεσινό και γενικά στα τελευταία ματς, ο Hendo είπε:

«Θα έλεγα ότι το επίπεδο της απόδοσης δεν ήταν στα συνηθισμένα μας standards.»

«Η φετινή είναι μία παράξενη σεζόν για όλους μας, οπότε δε θα σταματήσουμε τώρα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Νομίζω ότι το επίπεδο της απόδοσής μας ήταν πολύ καλό σήμερα. Το μόνο πού μπορείς να κάνεις είναι να δώσεις όλα όσα έχεις στο γήπεδο.»

«Δε μπορούμε να είμαστε υπερβολικά απογοητευμένοι, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, όμως δυστυχώς δε μπορέσαμε να βρούμε το γκολ για να κερδίσουμε. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πολλούς πόντους να διεκδικήσουμε, και θα δώσουμε τα πάντα μέχρι το τέλος.»

O Henderson και ο Alisson τα λένε με τον Paul Tierney.
O Henderson και ο Alisson τα λένε με τον Paul Tierney.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com