Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι όταν δεν κερδίζουμε»

Thiago: «Δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι όταν δεν κερδίζουμε»

Την καλύτερη δυνατή ισορροπία ως πως το πώς χρειάζεται να αντιμετωπίσουν την κατάσταση οι παίκτες της Liverpool έδειξε ο Thiago Alcantara.

Με τις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία κόντρα στη United, ο μέσος της ομάδας μας τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να είναι ικανοποιημένη με την απόδοσή της από κάποιες απόψεις, αλλά όχι με το αποτέλεσμα.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς είπε ξεχωριστά στο κάθε θέμα πού του τέθηκε:

  • Για το αποτέλεσμα:

«Χωρίς τη νίκη δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι. Κάναμε ένα εξαίσιο πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο όμως ήταν 50-50. Είμαστε χαρούμενοι κατά κάποιο τρόπο με την εμφάνισή μας – με το πώς τα πήγαμε σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού-, όμως πρέπει να τα αποδώσεις πολύ καλύτερα για να είσαι στην κορυφή του πρωταθλήματος.»

  • Για το αν η ομάδα είναι απογοητευμένη πού δεν αξιοποίησε τις φάσεις της:

«Σίγουρα, γιατί παίξαμε με ένταση, δημιουργήσαμε τις φάσεις πού μας έφεραν πιο κοντά στη νίκη. Όταν δεν πετυχαίνουμε γκολ αυτό μας ρίχνει λίγο την αυτοπεποίθηση, και αυτός είναι ο λόγος πού το παιχνίδι άλλαξε λίγο. Στο τέλος, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, και σε κάποιες στιγμές έχεις καλά συναισθήματα, σε κάποιες άσχημα – είναι μέρος του παιχνιδιού.»

  • Για τις αμυντικές επιδόσεις της ομάδας, η οποία έπαιξε με δύο μέσους στις θέσεις των center backs:

«Tα πήγαν εξαιρετικά σε κάθε θέση, είναι τόσο πολύπλευροι. Και στο τέλος, αν σε κάποιες φάσεις δε μπορούμε να αμυνθούμε όπως πρέπει, έχουμε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα πίσω. Έγιναν πολλές φανταστικές αποκρούσεις.»

  • Για το ντεμπούτο του στο Anfield χωρίς κόσμο:

«Στο τέλος, έχουμε το προνόμιο να παίζουμε ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε να έχουμε τη δουλειά μας, αυτό πού αγαπάμε. Και πρέπει να υπερασπιστούμε την επιθυμία του κόσμου να βρίσκεται εδώ. Πρέπει να παίξουμε για αυτούς, γιατί είναι μία δύσκολη περίοδος για όλους μας. Σίγουρα όλα είναι διαφορετικά χωρίς τους οπαδούς.»

  • Για το σουτ του πού απέκρουσε ο David de Gea:

«Σουτάρεις σκεπτόμενος ότι θα πάει μέσα. Όμως έχουν έναν σπουδαίο τερματοφύλακα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και δεν το κάναμε, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση τώρα.»

  • Τέλος, για το αν έχει την πίστη ότι τα γκολ θα επιστρέψουν σύντομα:

«Σίγουρα, κοίτα τα παιδιά πού έχουμε μπροστά – όχι μόνο το ‘big three’, ας τους πούμε έτσι. Έχουμε τον Div, τον Shaq, τον Taki, έχουμε πολλούς παίκτες πού μπορούν να σκοράρουν, παίκτες στο κέντρο πού επίσης μπορούν να σκοράρουν, παίκτες από την άμυνα μπορούν να σκοράρουν. Έχει να κάνει με το να δημιουργούμε τις φάσεις πού δημιουργούμε για να είμαστε αποτελεσματικοί.»

O Thiago Alcantara κατά τη διάρκεια του ντέρμπι.
O Thiago Alcantara κατά τη διάρκεια του ντέρμπι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com