Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία με την United

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία με την United

Η Liverpool δεν βρήκε δίχτυα για ένα ακόμη συνεχόμενο παιχνίδι και έμεινε στο 0-0 με την Manchester United στο Anfield νωρίτερα σήμερα, με τον Jürgen Klopp να μιλάει για τον αγώνα στην συνέντευξη τύπου.

Ο Γερμανός για το τελικό αποτέλεσμα είπε:

“ Τώρα έχουμε έναν βαθμό περισσότερο. Θεωρώ πως η εμφάνιση μας ήταν αρκετά καλή, για να κερδίσουμε, όμως θα έπρεπε και να σκοράρουμε. Είναι ΟΚ. ”

“ Η United τη δεδομένη στιγμή είναι μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Πάντα αποτελεί μια απειλή. Έτσι έχουν τα πράγματα. ”

Για την απόδοση της ομάδας του:

“ Τίποτα δεν έχει αλλάξει ριζικά το τελευταίο διάστημα, εκτός από τα αποτελέσματα. ”

“ Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, δεν το αγνοούμε και ελπίζουμε ότι θα είμαστε πάλι καλοί. Για να σκοράρεις γκολ, πρέπει να δημιουργήσεις και  ευκαιρίες και να είσαι έτοιμος να αποτύχεις και να το κάνεις ξανά. Αυτή είναι η τεράστια διαφορά. ”

“ Είδα την ομάδα μου να παίζει απόψε. Μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα με ένα πλάνο. Πιέζαμε για αντεπιθέσεις και είχαμε θέληση να σκοράρουμε. Θα δημιουργήσουμε και θα σκοράρουμε [ξανά]. ”

“ Ο σχηματισμός της ομάδας ήταν πολύ ευέλικτος. Δεν θυμάμαι να δεχθήκαμε κάποιο πραγματικό pressing από την Manchester United. ”

“ Παίζουμε με την Burnley τώρα και δεν φημίζονται για τα γκολ που δέχονται. Δεν είναι πως τώρα θα αποφασίσουμε να σκοράρουμε ξανά. Εγώ θα βοηθήσω τα παιδιά. ”

Για την μάχη του τίτλου:

“ Είναι πάντα ξεκάθαρο, ακόμη και όταν τερματίσαμε δεύτεροι, την ημέρα που σκέφτηκα τη μάχη του τίτλου ήταν η ημέρα που προκριθήκαμε στο Champions League. Αυτή η σεζόν είναι ένας σκληρός αγώνας για όλους. ”

Για τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν:

“ Δεν μπορώ να αποφασίσω πώς βλέπει τα πράγματα ο κόσμος. Ξέρω ότι δεν είναι πάντα το πιο υπομονετικό είδος. Οι οπαδοί θέλουν να κερδίζουν κάθε παιχνίδι. Δεν είμαι πολύ διαφορετικός. Δεν είναι η πιο δύσκολη κατάσταση της ζωής μου. Είχαμε τραυματισμούς, αλλά τους έχουμε συνηθίσει. ”

“ Ο Thiago ήταν υπέροχος στο δεύτερο ξεκίνημα του. ”

“ Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Για εμένα δεν έχει σημασία το που βρισκόμαστε τώρα. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε τους βαθμούς μας και είμαστε μέσα (στη μάχη του τίτλου). Τώρα το σημαντικό, είναι να παλέψουμε. Δεν είναι πως αν δεν γίνουμε πρωταθλητές, δεν θα είναι πλέον διασκεδαστικό. ”

Χωρίς τέρματα Liverpool και Manchester United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com