Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έμεινε ξανά άσφαιρη και δεν κέρδισε η Liverpool

Έμεινε ξανά άσφαιρη και δεν κέρδισε η Liverpool

Η Liverpool δεν σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην Premier League, για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο του 2005 και έμεινε στο 0-0 με την Manchester United στο Anfield, αποτέλεσμα που την αφήνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Α’ Ημίχρονο: Με μόλις μια αλλαγή, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Southampton ξεκίνησαν οι Reds εναντίον της Manchester United, αφού ο Jordan Henderson αγωνίστηκε ξανά στόπερ και ο Xherdan Shaqiri πήρε φανέλα βασικού αντί του Alex Oxlade-Chamberlain. Μόλις στο 3′ είχαν την πρώτη τους στιγμή οι Reds με την σέντρα-σουτ του Robertson, ενώ ψηλά έφυγε η προσπάθεια του ίδιου στο 14′. Εκτός εστίας έφυγε και το αριστερό του Firmino στο 17′. Αριστερό πλασέ επιχείρησε και ο Shaqiri στο 21′, το οποίο κατέληξε κόρνερ. Οι Reds απείλησαν δύο φορές και στο επόμενο λεπτό, πρώτα με Firmino και έπειτα με Salah, αλλά καμία από τις δύο προσπάθειες δεν απείλησε τον De Gea. Ούτε το εκτός περιοχής πλασέ του Shaqiri στο 25′ είχε κατάληξη προς την εστία. Στο 34′ έπρεπε να φτάσει ο αγώνας για να καταγράψει την πρώτη της τελική, η οποία όμως ήταν καλή, αφού το φάουλ του Bruno Fernandes έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Alisson. Στην αμέσως επόμενη επίθεση έκανε και η Liverpool την δική τελική με το αδύναμο σουτ του Firmino.

Β’ Ημίχρονο: Να σκοράρει με περιοχής προσπάθεια δοκίμασε ο Bruno στο 52′, όμως ο Fabinho πρόλαβε και τον έκοψε. Το σουτ του Trent στο 54′ ήταν αδύναμο, με αποτέλεσμα να καταφέρει να μπλοκάρει ο De Gea. Στο 59ο λεπτό ήταν ξανά η σειρά του Firmino να βρεθεί σε καλή θέση, όμως δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού τον πρόλαβε ο Maguire. Ήταν ο ίδιος που έδωσε την πάσα στον Salah για το σουτ του Αιγύπτιου στο 62′ που έφυγε κόρνερ, ξανά μετά από παρέμβαση του Maguire. Οι Red Devils είχαν το πρώτο τους σουτ στην εστία στο 65′ με τον Fernades, όμως ο Alisson μάζεψε εύκολα. Στην αγκαλιά του Alisson κατέληξε και η κεφαλιά του Pogba στο 72. Ο keeper των Reds έδειξε τα αντανακλαστικά του στο 75′, όταν και απέκρουσε το πλασέ του Fernandes από την μικρή περιοχή. Οι πρωταθλητές πλησίασαν στο γκολ με το μακρινό και δυνατό σουτ του Thiago στο 78′, όμως ο De Gea εκτινάχθηκε και απέκρουσε. Η Manchester United έφτασε πολύ κοντά στο γκολ και στο 82ο λεπτό με πολύ δυνατό σουτ του Paul Pogba, με τον Alisson ωστόσο να έχει ξανά απάντηση και να διώχνει σε κόρνερ. Οι Reds έκλεισαν τις αλλαγές τους στο 85′ και στο 89′ με τους Origi και Milner, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Henderson, Fabinho, Robertson, Thiago, Wijnaldum (Milner 89′), Shaqiri (Jones 76′), Salah, Mane, Firmino (Origi 85′)

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, R.Williams, Phillips, N.Williams, Oxlade-Chamberlain, Minamino

Manchester United: De Gea, Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw, Pogba, Fred, McTominay, Fernandes (Greenwood 89′), Rashford, Martial (Cavani 61′)

Έμειναν στον πάγκο: Henderson, Bailly, Telles, Tuanzebe, Matic, Van de Beek, Mata

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Πέμπτης με αντίπαλο την Burnley.

Δεν βρήκαν δίχτυα οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com