Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 17/1/1984 Αναβολή πρόκρισης με Sheffield Wednesday (vid)

Σαν σήμερα: 17/1/1984 Αναβολή πρόκρισης με Sheffield Wednesday (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Joe Fagan θα έρθουν ισόπαλοι με την Sheffield Wednesday στο Hillsborough για τον 5ο γύρο του League Cup, χρονιά που κατέκτησαν το 4ο σερί τρόπαιο στον θεσμό.

Σε ένα απίστευτα τραγικό αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες προσπάθησαν και κατάφεραν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, με αρκετές ευκαιρίες για τις δύο πλευρές. Οι Κόκκινοι ευτύχησαν να προηγηθούν με ένα καταπληκτικό γκολ του Steve Nicol από ασίστ του Graeme Souness στο 21′, για να ισοφαρίσουν οι «Κουκουβάγιες» στο 38′ με τον Gary Megson.

Οι γηπεδούχοι θα κάνουν την ανατροπή στο 52′ όταν στην προσπάθειά του ο Mark Lawrenson να διώξει με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Bruce Grobbelaar.

Ωστόσο οι Reds δεν τα παράτησαν ως συνήθως και κυνήγησαν τη νίκη, ισοφαρίζοντας στο 60′ με πέναλτι του Phil Neal, το οποίο κέρδισε ο Ian Rush σε ανατροπή του στην περιοχή των γηπεδούχων από τον τερματοφύλακα των Κουκουβαγιών Martin Hodge.

Οι Κόκκινοι έτρεξαν στην σέντρα αμέσως για την συνέχεια του παιχνιδιού, με την εξέλιξη του να μην δικαιώνει τις προσπάθειές τους κι έτσι η αναμέτρηση να οδηγείται σε επαναληπτικό παιχνίδι στο Anfield, 8 μέρες αργότερα.

Το συναρπαστικό παιχνίδι στον άθλιο αγωνιστικό χώρο του Hillsborough  παρακολούθησαν 49.357 θεατές και διαιτητής ήταν ο M. Scott.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 17/1/1984 Αναβολή πρόκρισης με Sheffield Wednesday
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com