Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Μέχρι και ο καιρός είναι καλύτερος στο Liverpool από ότι στο Manchester»

Klopp: «Μέχρι και ο καιρός είναι καλύτερος στο Liverpool από ότι στο Manchester»

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε τις τελευταίες του δηλώσεις ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Manchester United και ρωτήθηκε αν έχει είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο να προπονεί τους Red Devils και όχι τους Reds.

Για το γεγονός ότι η ομάδα του είναι δεύτερη στη βαθμολογία είπε:

“ Το βρίσκω ευκολότερο να είμαι αυτός που κυνηγάει, εκείνος που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις – ίσως επειδή δεν ήμουν πολύ πιο συχνά στη ζωή μου το αντίθετο. Οι παίκτες μου αντιμετώπισαν και τις δύο καταστάσεις αρκετά καλά. ”

“ Τα αγωνιστικά προβλήματα τα λύνεις πάντα με το ποδόσφαιρο. Στην περίπτωσή μας, αυτό σημαίνει στην προπόνηση, και αυτό κάνουμε εμείς. ”

“ Δεν πρόκειται να πούμε στα παιδιά «πρέπει να δημιουργήσετε περισσότερες ευκαιρίες» γιατί αυτό δεν βοηθά, πραγματικά. Σημασία έχει να κάνουμε τα σωστά πράγματα. Αυτό πρέπει να κάνουμε. ”

“ Δεν μπορούμε τώρα να κάνουμε τρελαθούμε στην επίθεση και να βάλουμε όλα τα παιδιά μας στην περιοχή. Αυτό θα ήταν πρόβλημα. Πρέπει ακόμα να υπάρχει ισορροπία. Αλλά η εμπιστοσύνη μου σε αυτά τα παιδιά είναι τεράστια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε, και θα είμαστε. ”

Για την Manchester United που δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα από το 2013:

“ Δεν αποτελεί έκπληξη για εμένα. Δεν κερδίζεις τον τίτλο επειδή είσαι Manchester United ή η Liverpool. Κερδίζεις τον τίτλο επειδή είσαι η καλύτερη ομάδα σε μια συγκεκριμένη σεζόν. ”

“ Αν δεν είσαι στην πρώτη θέση, αν δεν παίζεις το καλύτερο δυνατό ποδόσφαιρο εκείνο το έτος, τότε δεν μπορείς να το κερδίσεις. Η δυναμική του συλλόγου είναι απίστευτο, φυσικά. Δεν νομίζω ότι θα διαρκέσει 30 χρόνια [προτού η United κερδίσει ξανά τον τίτλο], αλλά ποιος νοιάζεται, ειλικρινά. ” Είπε ο Klopp.

Αν είχε σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να προπονεί την Manchester United:

“ Ποτέ δεν σκέφτηκα πώς θα ήταν στο Manchester. Ούτε μια φορά, ούτε ένα δευτερόλεπτο. Επειδή είμαι εντάξει εδώ, είμαι στο σωστό μέρος. Νομίζω ότι μέχρι και ο καιρός είναι καλύτερος στο Liverpool από ότι στο Manchester. ”

Για τον Sir Alex Ferguson:

“ Έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Όταν συνεργαστήκαμε για φιλανθρωπία, ήταν κάτι καλό, είμαστε φίλοι. Την Κυριακή θέλει να κερδίσει η Manchester United και εγώ θέλω να κερδίσει η Liverpool. Αυτό είναι πιθανό. ”

Liverpool εναντίον Manchester United σήμερα στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com