Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Firmino: «Να τους κερδίσουμε και να τους υπενθυμίσουμε ότι είμαστε πρωταθλητές»

Firmino: «Να τους κερδίσουμε και να τους υπενθυμίσουμε ότι είμαστε πρωταθλητές»

Σύνθημα νίκης στον μεγάλο σημερινό αγώνα εναντίον της Manchester United, έδωσε ο Bobby Firmino με δηλώσεις του στην Daily Mail.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δήλωσε για την σημερινή κόντρα με τους Red Devils:

“ Είναι ξεκάθαρο πως η Manchester United διανύει μια καλή σεζόν, πιθανότατα η καλύτερη τους τα τελευταία χρόνια. Δεν αποτελεί όμως έκπληξη για εμένα, γιατί πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο και για ένα παιχνίδι που ήταν πάντα ξεχωριστό. ”

“ Αυτή τη στιγμή, μπορώ να πω, πως εκείνοι είναι ο βασικός μας αντίπαλος για τον τίτλο και θα πρέπει να τους κερδίσουμε και να τους υπενθυμίσουμε, ότι εμείς είμαστε οι πρωταθλητές. ”

“ Είναι ένα από τα παιδιά που θέλει να παίξει και να τα κερδίσει κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Θα πονέσει πολύ τους οπαδούς μας, αν χάσουμε. Σας υπόσχομαι όμως, πως στο μυαλό μας δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από την νίκη. ”

“ Δεν ενδιαφερόμαστε για τα στατιστικά και για την προϊστορία. Το μοναδικό που μας ενδιαφέρει, είναι να κερδίζουμε και να βρεθούμε στην κορυφή του πρωταθλήματος. ” Δήλωσε ο Firmino.

“ Είναι ένα πολύ ξεχωριστό παιχνίδι, γιατί είναι το κλασικό του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Τώρα είναι πιο ξεχωριστό, γιατί βρίσκονται τρεις βαθμούς μπροστά μας και άμα τους κερδίσουμε, θα τους πιάσουμε και θα συνεχίσουμε το κυνήγι μας για τον τίτλο. ”

“ Γνωρίζουμε ότι θα είναι μια σεζόν με πολλές δυσκολίες, αλλά πιστεύουμε πως μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και αυτός είναι ο στόχος μας. ”

Έτοιμοι για νίκη οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com