Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Gerry Marsden ήταν πολύ σημαντικός για εκατομμύρια Red Fans»

«Ο Gerry Marsden ήταν πολύ σημαντικός για εκατομμύρια Red Fans»

Την κηδεία του Gerry Marsden, στον οποίο ανήκει η πρώτη ερμηνεία του You ‘ll Never Walk Alone είχαμε χθες, και ο Sir Kenny Dalglish του απότινε φόρο τιμής.

Ο King Kenny ηγήθηκε της διαδικασίας απότισης φόρων τιμής προς τον frontman του συγκροτήματος ‘Gerry and the Pacemakers’, στο οποίο ανήκει η πρώτη εκτέλεση του τραγουδιού πού έχει πάρει τη μορφή ανεπίσημου ύμνου της Liverpool.

Ο Scouser και μία ολόκληρη ζωή οπαδός της Liverpool Gerry απεβίωσε στις 3 του μήνα, και χθες αναπαύθηκε σε νεκροταφείο της πόλης.

Πάμε να δούμε τα λόγια του Kenny Dalglish για τον Marsden:

«Νομίζω ότι δεν πρέπει ποτέ να υποτιμηθεί το πόσο σημαντικός ήταν ο Gerry για εκατομμύρια οπαδούς της Liverpool.»

«Από τη δεκαετία του 1960, οπότε και κυκλοφόρησε (το τραγούδι), έχει ταυτιστεί με τη Liverpool Football Club και με κάθε γενιά πού από τότε μέχρι τώρα έχει έρθει να παρακολουθήσει την ομάδα και το έχει υιοθετήσει σαν δικό της τραγούδι.»

«Έχει υπάρξει ένα τεράστιο μέρος των ζωών μας, πριν από ένα ματς, κατά τη διάρκεια ενός ματς, απολαμβάνοντας την επιτυχία του να κερδίζουμε κάτι μετά το ματς, ακόμα και, δυστυχώς, όταν γίνεται μία κηδεία και το τραγούδι παίζεται.»

«Ήταν απόλυτα υποστηρικτικό, ή βοηθητικό σε πολλούς ανθρώπους όταν εμφανίστηκε το Hillsborough. Και για μένα, το τραγούδι είναι συνώνυμο με τη Liverpool Football Club και τους οπαδούς της.»

«Δεν είναι ένα τραγούδι πού το τραγουδάς απλά για να το τραγουδήσεις, έχει οπωσδήποτε ένα νόημα. Έχει τα συναισθήματά του, δε μπορείς να το βοηθήσεις. Aκόμα και στα πρόσφατα παιχνίδια, όπου δεν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο, προκαλούσε πολλά συναισθήματα.»

«Ήταν ιδιαίτερα λυπηρό όταν μαθεύτηκαν τα νέα. Κοιτάζεις πίσω και κοιτάζεις τις αναμνήσεις πού έχεις με τον Gerry – όλες μου οι αναμνήσεις μαζί του είναι πολύ χαρούμενες.»

«(έχω) Τεράστιο σεβασμό για τον Gerry, και φυσικά δίνω όλα μου τα συλλυπητήρια στην οικογένεια. Έχει κάνει θαύματα για τη Liverpool Football Club.»

Πριν την έναρξη του σημερινού ντέρμπι, θα υπάρξει παρατεταμένο χειροκρότημα στη μνήμη του Gerry Marsden.

Ο εκλιπών Gerry Marsden.
Ο εκλιπών Gerry Marsden.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com