Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απάντησε ξανά στον Klopp ο Clattenburg

Απάντησε ξανά στον Klopp ο Clattenburg

Νέα απάντηση είχαμε σήμερα από τον πρώην διαιτητή της Premier League, Mark Clattenburg στον Jürgen Klopp, ξανά μέσω της στήλης που διατηρεί ο πρώτος στην Daily Mail.

Αυτή τη φορά ο νυν αρχιδιαιτητής του Ελληνικού πρωταθλήματος θέλησε να απαντήσει στις δηλώσεις που έκανε ο Γερμανός τεχνικός κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου.

Αυτή τη φορά ο Clattenburg είχε να γράψει τα εξής:

“ Πιστεύω ότι ο Klopp προσπαθούσε να μπει στο μυαλό του διαιτητή. Γιατί ανέφερε συγκεκριμένα τα πέναλτι της United; Δεν ξέρω αν κατηγόρησε τους παίκτες της United για βουτιές ή αν εννοούσε ότι είχαν ευνοϊκές αποφάσεις. Μόνο αυτός ξέρει. ”

“ Πιστεύω επίσης ότι τα λέει αυτά, λόγω της πρόσφατης φόρμας της Liverpool. Το έχω ξαναδεί, δεν του αρέσει να χάνει και ούτε ο Ferguson ήταν. Ίσως είναι πιο όμοιοι από ότι νομίζει. ”

“ Ο τρόπος με τον οποίο ερμήνευσαν τη στήλη μου ήταν σαν να έλεγα ότι υπήρχε μια διαιτητική προκατάληψη υπέρ της United. Δεν το είπα, γιατί δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα τη λέξη «προκατάληψη» πουθενά. ”

“ Υπήρχε μια« αύρα »γύρω από την United όταν ο Ferguson ήταν εκεί, ναι. Αλλά αυτό δεν υπάρχει πια. Στην πραγματικότητα, υπάρχει περισσότερη αύρα γύρω από τον Klopp και τη Λίβερπουλ από ότι είχε η United και το Old Trafford. ”

“ Ο Jurgen Klopp λέει ότι« δεν έχει τις δεξιότητες για παιχνίδια μυαλού ». Λοιπόν, είναι ο ίδιος Klopp που στέκεται και κοιτάζει την αντίπαλη ομάδα που προθερμαίνεται πριν από τον αγώνα; ! Ξέρει τι κάνει. ”

“ Ο Klopp κάποτε προσπάθησε να με κοιτάξει πριν από έναν αγώνα. Είναι εντάξει, έχει παρουσία και αύρα που χρησιμοποιεί προς όφελος της ομάδας του. ”

Ξανά στο προσκήνιο ο Mark Clattenburg.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com