Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «H Liverpool μπορεί να διδαχτεί από το μοντέλο του Ferguson στη ΜU»

«H Liverpool μπορεί να διδαχτεί από το μοντέλο του Ferguson στη ΜU»

H Liverpool βρίσκεται σε ένα σημείο όπου για να συνεχιστεί η επιτυχία της καλό είναι να μάθει από την επιτυχία του Ferguson, σύμφωνα με τον Carragher.

Ο Carra ουσιαστικά ανέφερε ότι για να δοθεί συνέχεια στην επιτυχημένη διαδρομή πού έχει χτιστεί στην ομάδα μας την εποχή του Jurgen Klopp, οι Reds έχουν πολλά να μάθουν και να διδαχτούν, εξετάζοντας πώς ο Sir Alex Ferguson οδήγησε τη Manchester United στο τέλος των δικών της πέτρινων χρόνων.

Στο άρθρο του στην Telegraph, o Jamie Carragher έγραψε τα εξής:

«Από τη σκοπιά της Liverpool, η πρόκληση πού έρχεται από τη United πρέπει να αντιμετωπιστεί τόσο σαν ευκαιρία, όσο και σαν απειλή.»

«Τα τελευταία χρόνια η Premier League κερδήθηκε από ‘ξιφομάχους’. Φέτος, θα την κερδίσουν οι ‘τραπεζίτες’ (σ.σ. ο Carra εννοεί ότι τις σεζόν 2017-18 και 2019-20 οι Manchester City και Liverpool κέρδισαν επιβλητικά τον τίτλο, ενώ φέτος θα είναι μία μάχη μέχρι τέλους).» 

«Ξέρουμε ότι η Liverpool μπορεί να κερδίσει τον τίτλο ‘μάγκικα’. Αν τα βγάλει πέρα και κερδίσει τον τίτλο, το θα αυξήσει το status της ακόμα περισσότερο.»

«Οπότε, ενώ οι οπαδοί της United ίσως κοιτάζοντας το Anfield τροφοδοτούν την πίστη τους για το τι ίσως καταφέρει η ομάδα τους τη φετινή σεζόν, οι οπαδοί της Liverpool πρέπει να εμπνευστούν από το Old Trafford.»

Στη συνέχεια ο Carra επεκτάθηκε στο πώς μπορεί να συνεχιστεί η επιτυχία της Liverpool του Klopp:

«Η Liverpool βρίσκεται σε ένα σημείο της ανάπτυξής της υπό τον Klopp, όπου υπάρχουν πολλά για να μάθει και να διδαχτεί από τον τρόπο με τον οποίο ο Sir Alex Ferguson μετέτρεψε το τέλος μίας τριαντάχρονης αναμονής για έναν τίτλο σε μία εκτεταμένη περίοδο επιτυχίας.»

«Όταν οι οπαδοί βλέπουν τα 13 πρωταθλήματα του Ferguson, λίγοι θυμούνται πόσο εξουθενωτικές ήταν πολλές από αυτές τις σεζόν.»

«Οι μνήμες μας παίζουν παιχνίδια, και μας αρέσει να σκεφτόμαστε ότι όλες οι ομάδες του πού κατέκτησαν τα πάντα, ‘πάτησαν’ κάθε ανταγωνιστή. Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα όμως.»

«Παρά τις πρόσφατες αναποδιές, η ομάδα του Klopp παραμένει σε καλή θέση ώστε να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Είναι ακόμα η ομάδα πού όλοι θέλουν να κερδίσουν.»

«Η United το καταλαβαίνει αυτό καλύτερα από όλους. Γι’ αυτό κάθε συνάντηση ανάμεσά τους -άσχετα από τη θέση τους- ‘κουβαλάει’ μαζί της τόση σημασία.»

Sir vs Sir, Dalglish εναντίον Ferguson κατά τη δεύτερη προπονητική θητεία του King Kenny στους Reds.
Sir vs Sir, Dalglish εναντίον Ferguson κατά τη δεύτερη προπονητική θητεία του King Kenny στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com