Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ferguson: «Ευτυχώς έχω αποσυρθεί τώρα που η Liverpool είναι φανταστική!»

Ferguson: «Ευτυχώς έχω αποσυρθεί τώρα που η Liverpool είναι φανταστική!»

Sir vs Sir, Dalglish εναντίον Ferguson κατά τη δεύτερη προπονητική θητεία του King Kenny στους Reds.

Ο Sir Alex Ferguson μιλώντας χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια ενός διαδικτυακού event κατά του Alzeimer, εκθείασε την Liverpool για την εικόνα της τα τελευταία χρόνια και τον αρχηγό της, Jordan Henderson.

Για το Liverpool – Manchester United της Κυριακής, ο πρώην προπονητής των Red Devils είπε:

“ Το παιχνίδι της Manchester United κόντρα στη Liverpool είναι πάντα το μεγαλύτερο της σεζόν. Εγώ έπρεπε να φτιάξω έναν σύλλογο και όχι απλά μια ομάδα, για να καταφέρω να τους ξεπεράσω. ”

“ Ευτυχώς για εμένα, έχω αποσυρθεί, τώρα που βλέπω τις εμφανίσεις της Liverpool τα τελευταία δύο χρόνια και είναι φανταστικές! ”

Για τον Jordan Henderson:

“ Υπήρξε κριτική προς το μέρος μου από τον Brendan Rodgers αναφορικά με την εκτίμηση που τρέφω για εκείνον. Στην πραγματικότητα, ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε μια πρόταση για εκείνον, όταν βρισκόταν στην Sunderland. Είχα μιλήσει με τον Steve Bruce, όμως οι σκάουτερ μας και το ιατρικό μας επιτελείο δεν ήταν χαρούμενοι με τον τρόπο που έτρεχε. ”

“ Μας είπαν πως μπορεί λόγω αυτού, να είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς. Έπρεπε να σιγουρευτώ ότι οι παίκτες θα ήταν πάντα διαθέσιμοι. Πάντα όμως λατρεύαμε τον Jordan ως παίκτη και το έχει αποδείξει τώρα αυτό. Όλες οι ιστορίες που ακούω τώρα για αυτόν, μου λένε πως έχασαν έναν πραγματικά καλό άνθρωπο. ”

Ο Sir Alex Ferguson έχει σε εκτίμηση τον Jordan Henderson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com