Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 16/1/2011 Κόκκινη επιστροφή King Kenny στο Anfield (vid)

Σαν σήμερα: 16/1/2011 Κόκκινη επιστροφή King Kenny στο Anfield (vid)

Σαν σήμερα ο King Kenny θα επέστρεφε στο Anfield ως manager των Reds σε παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Everton, στο Merseyside derby.

Το παιχνίδι πάντως δεν πήγε ιδανικά όπως θα ήθελαν όλοι οι φίλοι των Κόκκινων μια τέτοια μέρα, δηλαδή στην 1η του King Kenny στην 2η θητεία του στην Liverpool.

Ο Raul Meireles θα βάλει μπροστά τους Reds στο 29′, καταγράφοντας το πρώτου του γκολ με την Κόκκινη φανέλα, για να έρθουν δύο γκολ των «Ζαχαρωτών» στο 46′ με τον Sylvain Distin και στο 52′ με τον Jermaine Beckford, για να φέρουν τα πάνω κάτω στο Merseyside derby.

Οι Κόκκινοι δεν σταμάτησαν τις προσπάθειες τους για τη νίκη και στο 68′ θα ισοφαρίσουν με πέναλτι του Dirk Kuyt σε 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ. Το παιχνίδι αυτό ήταν το υπ΄αριθμόν 100 του Fernando Torres με την famous Red shirt στην Premier League.

Την επιστροφή του King Kenny στο Anfield, εκείνο το μεσημέρι Κυριακής παρακολούθησαν 44.795 θεατές και διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Phil Dowd.

Στο 7′:08″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε το γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ στο ίδιο χρονικό σημείο και πάλι.

Σαν σήμερα: 16/1/2011 Κόκκινη επιστροφή King Kenny στο Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com