Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Η Liverpool πρέπει να δείξει ότι είναι πρωταθλήτρια την Κυριακή»

Carragher: «Η Liverpool πρέπει να δείξει ότι είναι πρωταθλήτρια την Κυριακή»

Στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Manchester United αναφέρθηκε ο Jamie Carragher σε δηλώσεις του στο Sky Sports, τονίζοντας πως η Liverpool θα πρέπει να δείξει ότι είναι πρωταθλήτρια εναντίον των Red Devils.

Ας δούμε αναλυτικά τα λόγια του Carra:

“ Στην πραγματικότητα νομίζω ότι την Κυριακή είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι για τη Liverpool. Το βάρος τους είναι μεγαλύτερο. Αν η United κερδίσει στο Anfield θα προκαλέσει σοκ στην Premier League. Είναι ένα παιχνίδι όπου η Liverpool πρέπει να δείξει ότι είναι οι πρωταθλήτρια. ”

“ Υπάρχει μια τεράστια αντιπαλότητα μεταξύ Liverpool και Manchester United, που θα είναι πάντα εκεί, δεν θα φύγει ποτέ. Μερικές φορές είναι κάτι περισσότερο από μια αντιπαλότητα, μπορεί να γίνει λίγο άσχημο μεταξύ των οπαδών, αλλά πιστεύω ότι και οι δύο ποδοσφαιρικοί σύλλογοι έχουν ένα τεράστιο σεβασμό μεταξύ τους. ”

“ Κατά κάποιο τρόπο, θα πρέπει να είμαστε περήφανοι που δύο πόλεις εργατικής τάξης από το βόρειο τμήμα της χώρας θεωρούνται δύο από τους μεγαλύτερους συλλόγους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Υπάρχει αυτός ο μεγάλος σεβασμός μετά από αυτά που έχουν πετύχει και οι δύο σύλλογοι στο ποδόσφαιρο σε αυτήν τη χώρα και την Ευρώπη. ” Πρόσθεσε ο Carragher.

“ Υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ των δύο συλλόγων και αυτό έχει δημιουργήσει τον ανταγωνισμό. Είναι καλό για το αγγλικό ποδόσφαιρο που οι δύο μεγαλύτεροι σύλλογοι μπορούν να ανταγωνίζονται για τον τίτλο. ”

Jamie Carragher και Gary Neville σε συνηθισμένο στιγμιότυπο
Jamie Carragher και Gary Neville σε Manchester United – Liverpool τη σεζόν 09-10.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com