Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pogba: «Δεν θα κριθεί το πρωτάθλημα την Κυριακή»

Pogba: «Δεν θα κριθεί το πρωτάθλημα την Κυριακή»

Δηλώσεις για τον Κυριακάτικο αγώνα εναντίον της Liverpool έκανε ο σκόρερ της Manchester United στο παιχνίδι της Τρίτης με την Burnley, Paul Pogba στο επίσημο site των Red Devils.

Ο Γάλλος τόνισε πως δεν θα κριθεί ο τίτλος την Κυριακή:

“ Γνωρίζουμε τα δεδομένα. Γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε την Liverpool, όλοι το γνωρίζουν. ”

“ Όταν έρχεσαι στην Manchester United, γνωρίζεις την ιστορία της Liverpool και της Manchester United. Γνωρίζουμε πως είναι ένα μεγάλο παιχνίδι.”

“ Γνωρίζουμε πως είναι δεύτεροι και εκείνοι γνωρίζουν πως είμαστε πρώτοι. Γνωρίζουμε πως αν κερδίσουμε θα είμαστε έξι βαθμούς μπροστά τους, όλοι το ξέρουν αυτό. ”

“ Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω πως θα είναι το παιχνίδι που θα κρίνει το πρωτάθλημα. Ξέρω πως θα κάνει κάποια διαφορά, αλλά δεν θα κρίνει το πρωτάθλημα. ”

“ Ξέρω πως είναι ένας σημαντικός αγώνας, αλλά και οι υπόλοιποι είναι. Δεν πρέπει να τον μεγαλοποιήσουμε και να πούμε: «Αχ, είναι ο αγώνας». Είναι κόντρα στην Liverpool και πάντα τα παιχνίδια κόντρα στην Liverpool είναι μεγάλα. ”

“ Όταν παίζεις στη United τα παιχνίδια είναι πάντα μεγάλα, αλλά το συγκεκριμένο θα είναι μια μάχη. Θα γίνει μια μάχη. ” Είπε ο Pogba.

“ Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, θα είναι πολύ δύσκολο. Τα όμορφα πράγματα όμως δεν έρχονται με εύκολο τρόπο, οπότε θα πρέπει να τα βγάλουμε πέρα. ”

Βασικός θα είναι την Κυριακή ο Paul Pogba.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com