Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 14/1/2018 Κόκκινο stop στο αήττητο της City! (vid)

Σαν σήμερα: 14/1/2018 Κόκκινο stop στο αήττητο της City! (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα κερδίσουν την Manchester City με 4-3 στο Anfield για το πρωτάθλημα και θα της «σπάσουν» το αήττητο!

Οι «Πολίτες» αήττητοι και πρωτοπόροι στην βαθμολογία, ερχόντουσαν στο Anfield για να συνεχίσουν την πορεία τους προς την κατάκτηση του τίτλου, χωρίς απώλειες. Λογάριαζαν όμως χωρίς την όρεξη των Κόκκινων,  που από το πρώτο λεπτό της συνάντησης μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι για τη νίκη.

Στο 9′ ο Alex Oxlade-Chamberlain από ασίστ του Roberto Firmino θα σημειώσει το με ένα «ξερό» σουτ έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων1-0, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Leroy Sané στο 40′.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Reds συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και μέσα σε 9 λεπτά το 1-1 θα το μετατρέψουν σε 4-1, δίνοντας προσωρινά διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη νίκη τους. Ο Roberto Firmino από ασίστ του Alex Oxlade-Chamberlain  θα σημειώσει με καταπληκτικό τρόπο το 2-1, με τον Sadio Mané από ασίστ του Mohamed Salah να σημειώνει το 3-1 με ξερό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή στο 61′.

Επτά λεπτά αργότερα ο Mohamed Salah θα προλάβει λάθος διώξιμο της μπάλας από τον τερματοφύλακα των Cityzens και θα στείλει την μπάλα με ψηλοκρεμαστό σουτ πολύ έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων, σημειώνοντας το 4-1 εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών στις κερκίδες από τους Red fans.

Σταδιακά οι Reds θα υποχωρήσουν λόγω κούρασης και στο τελευταίο πεντάλεπτο της συνάντησης οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν το σκορ, δίνοντας αξιοπρεπή εικόνα στην ήττα τους, μην σώζοντας όμως το αήττητο. Ο Bernardo Silva στο 84′ θα κάνει το 4-2 και ο Ilkay Gündogan στο 90′ το τελικό 4-3.

Το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 53.285 θεατές, ανάμεσα τους και 14 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο «γνωστός» Andre Marriner.

Ακολουθούν φάσεις και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 14/1/2018 Κόκκινο stop στο αήττητο της City!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com