Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Clattenburg: «Υποκριτής ο Klopp, είχε διαιτητική εύνοια η United»

Clattenburg: «Υποκριτής ο Klopp, είχε διαιτητική εύνοια η United»

Με σκληρό ύφος απάντησε στον Jürgen Klopp ο πρώην διαιτητής της Premier League, Mark Clattenburg για τις αιχμές που είχε αφήσει το περασμένο διάστημα ο Γερμανός για την διαιτησία, μέσω της στήλης που διατηρεί στην Daily Mail.

Ο Clattenburg έγραψε στην Daily Mail για τον προπονητή των Reds:

“ Ο Jürgen Klopp θα πρέπει να ανησυχεί, γιατί οι δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα για την Manchester United, ήταν βγαλμένες από το playbook του Sir Alex Ferguson. ”

“ Ήταν παιχνίδια μυαλού – μια προσπάθεια να επηρεάσει τον διαιτητή Paul Tierney και να μπει στο μυαλό του πριν από έναν τεράστιο αγώνα μεταξύ της Liverpool και της United αυτήν την Κυριακή. Ο Klopp είχε δίκιο όταν είπε ότι η United έχει κερδίσει περισσότερα πέναλτι σε δύο χρόνια από ό, τι η Liverpool στα πεντέμισι του στο Anfield. Ήταν έξυπνος, γιατί οι δηλώσεις του δεν μπορούσαν να του δημιουργήσουν προβλήματα με τις αρχές. ”

“ Αλλά ας είμαστε σαφείς: δεν υπάρχει συνωμοσία. Μήπως ο Klopp υπονοούσε ότι υπάρχει; Ή εννοούσε η United να έχει παίκτες που ενθαρρύνονται να κάνουν ότι πέφτουν; Αν η υπόθεση του ήταν η πρώτη, τότε δεν έχω χρόνο για αυτό. Απλώς δεν είναι αλήθεια. ”

“ Αλλά αν έδινε έμφαση στην ευκολία με την οποία μερικοί παίκτες της United πέφτουν στην περιοχή του πέναλτι, ναι, πιστεύω ότι έθιξε κάτι που ισχύει. Ακόμα κι αν αγνοεί παρόμοιες υποψίες για μερικά από τα αστέρια του. Έχω παρακολουθήσει την United προσεκτικά αυτή τη σεζόν και ανέλυσα καθένα από τα 11 πέναλτι της. ” Έγραψε ο Clattenburg

“ Υπάρχουν έως και πέντε όπου πιστεύω ότι η επαφή εκβιάστηκε ή ξεκίνησε από τον παίκτη της United. Οι παίκτες που συμμετέχουν είναι οι Marcus Rashford, Anthony Martial, Paul Pogba και Mason Greenwood. Είναι, από πολλές απόψεις, έξυπνοι. Μόλις υπάρξει επαφή και δοθεί το πέναλτι, το VAR σπάνια θα ανατρέψει την απόφαση. ”

“ Αλλά εκεί πρέπει να προσέξει ο Klopp, γιατί αυτό ακριβώς έκανε ο Sadio Mane όταν έπεσε πολύ εύκολα κάτω από την κόντρα του Kyle Walker-Peters κατά την ήττα της περασμένης Δευτέρας στο Southampton. ”

“ Η μπάλα έφευγε από το γήπεδο και, σε διαφορετική περίπτωση με την ευκαιρία να σκοράρει, πιστεύω ότι ο Mane θα είχε συνεχίσει. ”

“ Λοιπόν, υπήρχαν μερικά πράγματα από τα σχόλια του Klopp μετά από αυτό το παιχνίδι. Πρώτον, ακούγεται σαν υποκριτής αν προτείνει ότι οι παίκτες της United θέλουν να κερδίζουν πέναλτι. Οι  Mo Salah και Mane είναι εξίσου ικανοί να χρησιμοποιούν παρόμοιες τακτικές. ”

“ Ο Jurgen Klopp γίνεται ξεκάθαρα νευρικός, γιατί από τότε που προπονούσε ο Fergie έχω να δω μια τόσο κατάφωρη προσπάθεια να επηρεάσει έναν διαιτητή πριν από ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο Klopp δεν το έκανε αυτό την περασμένη σεζόν όταν η Liverpool κέρδιζε κάθε εβδομάδα. ”

“ Δεν του αρέσει να χάνει, δεν του άρεσε ποτέ. Αλλά είναι λάθος να αναφέρει ότι υπάρχει μια εύνοια γύρω από την United, η οποία τους επιτρέπει να λαμβάνουν ευνοϊκές αποφάσεις. Κάποτε υπήρχε όταν ο Fergie ήταν εκεί, αλλά αυτό έχει μειωθεί μαζικά από τότε που έφυγε. ”

“ Είμαι ο μοναδικός διαιτητής που έχει δώσει τρία πέναλτι στον αντίπαλο στο Old Trafford και ήταν στην Liverpool το 2014. Προπονητής ήταν όμως ο David Moyes, δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θα συνέβαινε με τον Fergie προπονητή! ”

Σκληρά λόγια από Clattenburg για Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com