Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Προτάθηκε στη Liverpool ο Παπασταθόπουλος»

«Προτάθηκε στη Liverpool ο Παπασταθόπουλος»

Στην Liverpool φέρεται να προτάθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει μέσα στον μήνα από την Arsenal, αφού δεν βρισκεται στα πλάνα του Mikel Arteta.

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Fabrizio Romano ανέφερε στο προσωπικό του Podcast, πως ο πρώην διεθνής στόπερ ναι μεν προτάθηκε στους πρωταθλητές Αγγλίας, όμως εκείνοι αποφάσισαν να μην κινηθούν για την απόκτηση του, μη θεωρώντας πως είναι ο κατάλληλος.

Οι Reds συνεχίζουν να σαρώνουν την αγορά για ευκαιρίες κεντρικών αμυντικών και θα αποκτήσουν κάποιον, μόνο αν είναι 100% σίγουροι πως είναι ο κατάλληλος για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Ο Romano πρόσθεσε επίσης, πως ένας από τους παίκτες που κοιτάζει η Liverpool ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, είναι ο Renato Sanches της Lille, για τον οποίο υπήρξαν φήμες και το περασμένο διάστημα.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι περισσότερο, όμως ενδέχεται να προσπαθήσει η ομάδα του Klopp να προσπαθήσει να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι, όπως και τον Dayot Upamecano της RB Leipzig.

Στη λίστα της Liverpool ο Renato Sanches;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com