Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν θα κινηθεί για Alaba η Liverpool»

«Δεν θα κινηθεί για Alaba η Liverpool»

Δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα είχαν συνδέσει την Liverpool με τον David Alaba, ο οποίος θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Bayern Munich το ερχόμενο καλοκαίρι, με την Real Madrid να είναι το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του.

Οι Reds, σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ της Melissa Reddy, είχαν έρθει σε επαφή με τον αμυντικό το περσινό καλοκαίρι και με την ομάδα του, οι οποίες όμως κατέληξαν στην μεταγραφή του Thiago Alcantara από τους πρωταθλητές Ευρώπης στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Η ομάδα του Jürgen Klopp εξέτασε και τις δύο περιπτώσεις των Thiago Alcantara και David Alaba, δηλαδή δύο παικτών που διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία, έχουν κερδίσει τίτλους και είχαν αποφασίσει να μην μείνουν στο Μονάχο, καταλήγοντας πως είναι καλύτερο και προτιμότερο να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον διεθνή Ισπανό, με ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο.

Το όποιο ενδιαφέρον των Reds για τον Alaba, σύμφωνα με την Reddy, έπαψε να υπάρχει μόλις ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό, αφού δεν θεωρούσαν τον 28χρονο ως καθαρόαιμο κεντρικό αμυντικό.

Η Liverpool αποφάσισε να κάνει πίσω και να μην κινηθεί για τον παίκτη ούτε τώρα που αναμένεται να μείνει ελεύθερος, επειδή έκριναν πως δεν πληροί τις προϋποθέσεις και δεν έχει το ύψος, για να αποτελέσει έναν εκ των δύο στόπερ της ομάδας τα επόμενα χρόνια, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η ηλικια του, αφού θα κλείσει τα 29 του χρόνια τον ερχόμενο Ιούνιο.

Φέτος ο πρώην παίκτης της Hoffenheim έχει καταγράψει 19 συμμετοχές με την φανέλα της Bayern και δείχνει να είναι ένα βήμα πριν υπογράψει στην Real Madrid, με ένα πολύ πλούσιο συμβόλαιο, το οποίο δεν θα ήθελα να του δώσουν οι πρωταθλητές Αγγλίας.

Προς Μαδρίτη ο Alaba.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com