Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Πολύ χαρούμενος στη Liverpool ο Salah»

Fabinho: «Πολύ χαρούμενος στη Liverpool ο Salah»

Ο Fabinho κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια των τελευταίων εβδομάδων που θέλουν Ισπανικές κυρίως ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Mohamed Salah στο πλαίσιο συνέντευξης του στο Sky Sports.

Ο Βραζιλιάνος δήλωσε πως ο Mo δείχνει χαρούμενος στη Liverpool:

“ Τα ονόματα των μεγάλων παικτών πάντα εμπλέκονται σε φήμες. Ο Salah παίζει στη Liverpool, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Οπότε, είναι λογικό να βλέπει το όνομα του να συνδέεται με άλλες ομάδες, ειδικότερα από άλλα πρωταθλήματα. ”

“ Όπως και να έχει, τον βλέπω πολύ χαρούμενο στην Liverpool και ευχαριστημένο με τις φετινές του εμφανίσεις. Είναι απαιτητικός από τον εαυτό του, θέλει να είναι ο καλύτερος, θέλει να βοηθάει την ομάδα και δουλεύει σκληρά για να το πετύχει. ”

“ Πάντα ίσχυε αυτό και δεν έχει αλλάξει κάτι. Συνεχίζει να σκοράρει γκολ, κάτι που έχει συνηθίσει ο κόσμος και στα αποδυτήρια μιλάει σε όλους και κάνει αστεία. ”

“ Δεν βλέπω να τον έχει επηρεάσει κάτι. Δεν παρακολουθώ τα νέα, οπότε δεν γνωρίζω για τυχόν φήμες. Όπως είπα, οι κορυφαίοι παίκτες πάντα συνδέονται με τις κορυφαίες ομάδες. ”

Χαρούμενος στο Anfield ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com