Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Να ξεκινήσει στόπερ την Κυριακή ο Henderson»

«Να ξεκινήσει στόπερ την Κυριακή ο Henderson»

O Jordan Henderson κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα.

Ο Jose Enrique στη συνέχεια των δηλώσεων που παραχώρησε στο Sky Sports μίλησε για τον αγώνα της Κυριακής με την Manchester United, αναφέροντας πως ο Jordan Henderson θα πρέπει να ξεκινήσει στην θέση του στόπερ, αν δεν προλάβει τελικά την αναμέτρηση ο Joel Matip.

Ο Enrique είπε για το κέντρο της Κόκκινης άμυνας:

“ Αν ο Joel Matip δεν είναι έτοιμος και δεν φαίνεται πως θα είναι έτοιμος, τότε εγώ θα ξεκινούσα ξανά με τον Jordan Henderson σε αυτή τη θέση. ”

“ Είναι μια καλή θέση για τον Hendo στο συγκεκριμένο παιχνίδι, γιατί είναι πολύ γρήγορος, δυνατός και καλή στον αέρα. Φυσικά και δεν είναι κεντρικός αμυντικός, όπως ο Virgil van Dijk ή ο Joel Matip στον αέρα, όμως δεν νομίζω να το χρειαστούν αυτό κόντρα στην United. ” Πρόσθεσε ο Ισπανός.

“ Οι επιθετικοί που ξεκινούν στην βασική τους ενδεκάδα, εκτός από τον Cavani, είναι επιθετικοί με ταχύτητα και ο Henderson είναι ένας παίκτης με ταχύτητα, οπότε θα είναι καλό για εκείνον. ”

“ Νομίζω πως γνωρίζει (ο Klopp) ότι χρειάζεται έναν νέο κεντρικό αμυντικό, γιατί ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός του κόσμου (van Dijk) κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Η Liverpool είναι όμως λογική στο μεταγραφικό παζάρι, γνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί με τον COVID. ”

Ο Jordan Henderson ξεκίνησε στο κέντρο της άμυνας στο St’ Mary’s.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com