Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συζητήσεις με την Blackpool για επέκταση δανεισμού του Woodburn

Συζητήσεις με την Blackpool για επέκταση δανεισμού του Woodburn

Στην Blackpool με την μορφή δανεισμού πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν ο Ben Woodburn και γίνονται συζητήσεις μεταξύ των Reds και της ομάδας του Neil Critchley για επέκταση του δανεισμού, ο οποίος λήγει στις 17 του μηνός.

Το ξεκίνημα του Ουαλού στην Blackpool δεν ήταν το ιδανικό, αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, γεγονός που τον άφησε εκτός δράσης για ορισμένες εβδομάδες. Έχει πραγματοποιήσει συνολικά 10 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, οι 4 στην βασική ενδεκάδα, αλλά δεν έχει καταφέρει να συμπληρώσει 90 λεπτά μέχρι στιγμής.

Ο Neil Critchley μίλησε για τον Woodburn στις τελευταίες του δηλώσεις:

“ Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση, αλλά είναι κάτι που συζητάμε. Αυτό ισχύει για όλους τους δανεικούς παίκτες, Jordan Gabriel, Dan Kemp και τον Ben Woodburn. ”

“ Για τον Ben θα έχουμε συζητήσεις τις επόμενες 24 ή 48 ώρες και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Δεν έχει παρθεί μέχρι στιγμής κάποια οριστική απόφαση όμως. ”

“ Όταν ήρθε ο Ben, ξεκίνησε καλά αλλά δυστυχώς βρέθηκε θετικός στον ιό και αυτό τον κράτησε εκτός για μερικές εβδομάδες. Κατά την περίοδο που έλειπε, κερδίσαμε όλα μας τα παιχνίδια, οπότε ήταν δύσκολο για εκείνον να βρει χρόνο. ”

“ Τον επηρέασε αυτό λίγο, κάτι που μπορούσε να το δει κανείς και στην προπόνηση. Του πήρε ένα μικρό χρονικό διάστημα, για να επιστρέψει και για να αναρρώσει. ” Είπε ο Critchley.

“ Έκτοτε έχει κάνει μερικά καλά παιχνίδια και έχει έρθει από τον πάγκο μερικές φορές, οπότε βρίσκεται στην αποστολή μας, όταν είναι έτοιμος και διαθέσιμος. ”

Προς παραμονή στην Blackpool ο Woodburn.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com