Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Φέρτε μας τη Liverpool στον επόμενο γύρο του FA Cup!»

«Φέρτε μας τη Liverpool στον επόμενο γύρο του FA Cup!»

Ο τρίτος γύρος του φετινού FA Cup δε θα μπορούσε να μην έχει και εκπλήξεις, με τη μεγαλύτερη να είναι ο αποκλεισμός της Leeds United από την Crawley Town.

Υπήρξαν βέβαια και μερικές…παραλίγο εκπλήξεις, όπως η πρόκριση της Εverton επί της Rotherham United στην παράταση και της Burnley επί της MK Dons στα πέναλτι.

Μία από τις προκρίσεις πού δε συνιστά τεράστια έκπληξη αλλά θα συνιστούσε υπό διαφορετικές συνθήκες, είναι η πρόκριση της Chorley επί της Derby County.

Και δε συνιστά τεράστια έκπληξη επειδή η Derby περνά μία παρόμοια κρίση με αυτή της Aston Villa, έχοντας στο εσωτερικό της πολλά κρούσματα κορωνοϊού.

Ο προπονητής της Chorley, ομάδας πού αγωνίζεται στην έκτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου (National League North), εκτός από Scouser και οπαδός της Liverpool, είναι και διευθυντής σε δημοτικό σχολείο στο Warrington.

O Jamie Vermiglio λοιπόν, όπως είναι λογικό, θέλει πολύ να κληρωθεί η ομάδα του με την…ομάδα του στην επόμενη φάση του φετινού κυπέλλου Αγγλίας, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του, έτσι όπως αυτές παρουσιάζονται στο site the Chorley Citizen:

«Αν μπορείτε να το οργανώσετε, θα ήθελα τη Liverpool εκτός έδρας!»

«Είμαι εκστασιασμένος (για την πρόκριση επί της Derby). Είναι μία πολύ περήφανη στιγμή για μένα και για την ομάδα μου. Είναι εξωπραγματικό, απλά υπέροχο.»

O Scouser προπονητής της Chorley, Jamie Vxermiglio, θέλει να πετύχει τη Liverpool στο FA Cup.
O Scouser προπονητής της Chorley, Jamie Vermiglio, θέλει να πετύχει τη Liverpool στο FA Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com