Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραχωρείται δανεικός ο van dan Berg

Παραχωρείται δανεικός ο van dan Berg

Δανεικός αναμένεται να παραχωρηθεί μέσα στις επόμενες μέρες ο Sepp van den Berg, για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να αποκτήσει εμπειρίες, αφού δεν φαίνεται να βρίσκει λεπτά στην Liverpool ούτε τώρα που η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην θέση του κεντρικού αμυντικού.

Οι Reds σύμφωνα με τον Neil Jones, βρίσκονται σε συζητήσεις με ομάδες από το Βέλγιο, την Γερμανία και την Ελβετία και είναι πιθανό ο δανεισμός να κλείσει μέσα στην εβδομάδα.

Ο 19χρονος βρίσκεται στην Liverpool από το καλοκαίρι του 2019, όμως έχει πραγματοποιήσει μόλις 4 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των Reds, όλες σε Carabao Cup και FA Cup.

Έχει συζητήσει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με τις ενδιαφερόμενες ομάδες, μέσω βιντεοκλήσης και τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει σε ποια ομάδα θα περάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Στην Liverpool θεωρούν πως ο δανεισμός είναι η κατάλληλη κίνηση για τον Ολλανδό, με τον Jürgen Klopp να εμπιστεύεται περισσότερο τους Rhys Williams και Nat Phillips, τους οποίους και χρησιμοποιεί στο πλευρό του Fabinho.

Ενδιαφέρον για τον van den Berg υπάρχει και από την Αγγλία, συγκεκριμένα από την Blackburn, όμως το πιθανότερο είναι να δοθεί ο στόπερ δανεικός εκτός Νησιού.

Ο Sepp van den Berg σκοράρει στο φιλικό με την Blackpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com