Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραδέχτηκε ότι κακώς δεν απέβαλε τον Pickford o Oliver

Παραδέχτηκε ότι κακώς δεν απέβαλε τον Pickford o Oliver

Τρεις σχεδόν μήνες μετά το tackling του Jordan Pickford πού κόστισε (κατά πάσα πιθανότητα) τη σεζόν στον Virgil van Dijk, o Michael Oliver παραδέχτηκε τη λανθασμένη του απόφαση.

Ο γνωστός Άγγλος διαιτητής, ο οποίος δεν είχε κληθεί από τον VAR David Coote να δει στο monitor τη φάση του τραυματισμού του Virgil και σε δεύτερη φάση να προχωρήσει σε αποβολή του τερματοφύλακα της Everton, μίλησε για τη διαδικασία πού ακολουθήθηκε σε εκείνη τη φάση, στο τέλος της οποίας δόθηκε offside εις βάρος του Ολλανδού και τίποτα εις βάρος του Pickford.

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις του Oliver στο site της Daily Mail:

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, και οι δύο ομάδες ‘πετούσαν’.»

«Ο βοηθός είχε δώσει offside και υπάρχει μία καθυστέρηση στη σημαία, όπως είχαμε κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Μετά ο Jordan βγαίνει και κατευθύνεται προς τον Virgil.»

«Αρχικά η σκέψη ήταν ‘δε μπορεί να δοθεί πέναλτι, γιατί είναι offside, οπότε πρέπει πρώτα να τσεκάρουμε το offside. Νομίζω ότι είπα στον VAR ότι ‘αν δεν είναι offside, θα δώσω πέναλτι’.»

«Έχω δει άπειρα replay της φάσης. Ειλικρινά νομίζω ότι ο Pickford δεν έκανε τίποτα άλλο πέρα από το να απλώσει το σώμα του, όμως το έκανε με τον λάθος τρόπο, όπως αποδεικνύεται από τον τραυματισμό.»

«Κανείς μας, και συμπεριλαμβάνω τον εαυτό μου σε αυτό, δεν αξιολόγησε (εκείνη την ώρα) αυτό το μαρκάρισμα όπως έπρεπε.»

«Θα μπορούσαμε ακόμα να είχαμε δώσει offside και να είχαμε αποβάλλει τον Pickford. Αυτό πού εκ των υστέρων με εξέπληξε καθώς κοιτούσα τη φάση, ήταν ότι κανείς μέσα στο γήπεδο δεν περίμενε κόκκινη κάρτα. Κανένας από τους παίκτες δεν το ζήτησε.»

«Απορροφηθήκαμε τόσο πολύ με το να το εξετάζουμε (τη φάση) βήμα-βήμα, αντί να σκεφτούμε τη μεγαλύτερη εικόνα, ή οποία ήταν να εξετάσουμε το tackling ξανά, και όχι μόνο το γεγονός ότι δε μπορούσε να δοθεί πέναλτι (επειδή ο van Dijk ήταν offside). Έπρεπε να ξαναρχίσουμε (την εξέταση της φάσης) με το offside, όπως κάναμε, αλλά με μία διαφορετική τιμωρία για τον Jordan Pickford.»

H στιγμή του τραυματισμού του Virgil van Dijk από τον Jordan Pickford.
H στιγμή του τραυματισμού του Virgil van Dijk από τον Jordan Pickford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com