Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Grujic: «Δεν μου δίνει ευκαιρίες η Liverpool»

Grujic: «Δεν μου δίνει ευκαιρίες η Liverpool»

Ο Marko Grujic, ο οποίος αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Porto, εξέφρασε τα παράπονα του σε πρόσφατη του συνέντευξη για την μεταχείριση του από την Liverpool και τον Jürgen Klopp, καθώς και τις ευκαιρίες που δεν του έχουν δώσει οι πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο μέσος είπε στην ιστοσελίδα Kurir:

“ Συμμετείχα στην προετοιμασία της ομάδα, μετά από δύο χρόνια στην Bundesliga και επέστρεψα πιο ώριμος στην Αγγλία. Αυτό μου είπαν στην Liverpool. ”

“ Όταν όμως αποκτήθηκε ο Thiago Alcantara από την Liverpool, εκτίμησα πως δεν θα υπήρχε αρκετός χώρος για εμένα και δεν θέλησα να ρισκάρω. ”

“ Τώρα όμως βλέπω πως υπάρχουν πολλοί τραυματίες στο Anfield. Είναι σίγουρο πως θα έπαιρνα την ευκαιρία μου, αλλά δεν μπορούσα να το προβλέψω αυτό. ”

Ρωτήθηκε αν έχει μιλήσει με τον Klopp για το μέλλον του:

“ Φυσικά. Πιστεύω, πως πιστεύουν σε εμένα. Σε κάθε συζήτηση, είτε ο Klopp, είτε οι τεχνικοί διευθυντές μου θυμίζουν πόσα περιθώρια βελτίωσης έχω. ”

“ Όταν όμως μένω στην ομάδα δεν παίρνω ευκαιρίες και αυτό μου προκαλεί σύγχυση. ”

“ Σίγουρα θέλουν να βγάλουν χρήματα από εμένα. Οι Άγγλοι όμως είναι πολύ απαιτητικοί στις διαπραγματεύσεις. Θέλουν να κλείσουν την συμφωνία με το ποσό που επιθυμούν εκείνοι. Αυτό συμβαίνει και στη δική μου περίπτωση. ”

“ Το γεγονός ότι ζήτησαν 20 εκατομμύρια ευρώ για εμένα δεν ήταν ρεαλιστικό, οπότε ο δανεισμός ήταν πιο ρεαλιστικός. ”

Marko Grujic και Jürgen Klopp κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com