Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 6/1/1996 Hat-trick Stan Collymore & ρεκόρ Ian Rush (vid)

Σαν σήμερα: 6/1/1996 Hat-trick Stan Collymore & ρεκόρ Ian Rush (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans θα κερδίσουν την Rochdale για τον 3ο γύρο του F.A. Cup, με τον Stan Collymore να σημειώνει hat trick & τον Ian Rush ατομικό ρεκόρ στον θεσμό.

Οι Κόκκινοι άνοιξαν το σκορ με τον «God» Robbie Fowler από ασίστ του Steve Harkness στο 21′, για να έρθει ο Stan Collymore με 2 του γκολ στο 43′ από ασίστ του Robbie Fowler και στο 44′ από ασίστ του Steve McManaman να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε όπως το πρώτο,  με τους Reds να σημειώνουν άλλα 4 τέρματα και να καταγράφουν ένα από τα μεγαλύτερα σκορ στον θεσμό. Ο Peter Valentine θα γράψει με αυτογκόλ το 4-0 για τους Κόκκινους, με τον Ian Rush από ασίστ του Robbie Fowler στο 6’1, τρία μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Το γκολ αυτό για τον Ουαλό επιθετικό ήταν το 39ο και τελευταίο γκολ του στη διοργάνωση με τη Liverpool, φτάνοντας συνολικά τα 42 και σπάζοντας το ρεκόρ του Denis Law (41).

Στο 70′ ο Stan Collymore από ασίστ και πάλι του Robbie Fowler θα σημειώσει το 6-0, ολοκληρώνοντας το hat trick του και στο 85′ ο Jason McAteer από ασίστ του Michael Thomas, θα σημειώσει το τελικό 7-0.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Stan Collymore κράτησε την μπάλα του παιχνιδιού, με τις υπογραφές όλων των συμπαικτών του.

Την συνάντηση στο Anfield παρακολούθησαν μόλις 28.126 θεατές και διαιτητής ήταν ο K. A. Leach.

Ακολουθούν τα γκολ του παιχνιδιού:

Σαν σήμερα: 6/1/1996 Hat-trick Stan Collymore & ρεκόρ Ian Rush

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com