Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεύτερη φετινή ήττα για τους Reds

Δεύτερη φετινή ήττα για τους Reds

Η Liverpool για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν ήταν καλή, δεν βρήκε δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από την Southampton στο St Mary’s.

Για τους Saints σκόραρε ο Danny Ings.
Α’ Ημίχρονο: Με τους Henderson και Fabinho ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τον Thiago Alcantara στον χώρο του κέντρου ξεκίνησαν κόντρα στην Southampton οι Reds και μπήκαν στο ματς με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 2′ με τέρμα του Danny Ings, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει με λόμπα, μετά τον λάθος υπολογισμό του Trent Alexander-Arnold. Οι πρωταθλητές προσπάθησαν να απαντήσουν αρχικά με τον Firmino στο 4′ και στη συνέχεια με τον Henderson στο 13′, ωστόσο και τα δύο σουτ κατέληξαν εκτός εστίας. Αρκετά άουτ έφυγε και η προσπάθεια του Djenepo στο 26′. Η δεύτερη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους άνηκε στην Southampton, με τον Tella να κάνει πολύ καλή κίνηση στο 40′, αλλά το πλασέ του να φεύγει λίγο άουτ. Οι Reds απείλησαν με κεφαλιά του Salah στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ούτε αυτή τους η τελική είχε κατάληξη προς την εστία.

Β’ Ημίχρονο: Οι Reds μπήκαν πιο δυναμικά στην επανάληψη και ζήτησαν πέναλτι λίγα λεπτά μετά την έναρξη της για χέρι του Stephens, μετά από σουτ του Wijnaldum, το οποίο όμως φυσικά και δόθηκε, ούτε από τον Marriner, ούτε από το VAR. Στο 57′ πραγματοποιήθηκε η πρώτη της αλλαγή της Liverpool, με τον Shaqiri να αντικαθιστά τον Chamberlain. Δέκα λεπτά αργότερα, η Southampton ήταν αυτή που έκανε τελική με ένα χλιαρό σουτ του Ings, το οποίο μπλόκαρε ο Alisson, για να ακολουθήσουν οι ευκαιρίες από Firmino και Mane στο 70′ και στο 75′ αντίστοιχα. Η πρώτη έφυγε πάνω από τα δοκάρια των Saints και η δεύτερη στην αγκαλιά του Forster. Η μεγαλύτερη όμως ευκαιρία του δευτέρου μέρους άνηκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι έφτασαν κυριολεκτικά μια ανάσα από το 2-0 στο 84ο λεπτό, όταν ο Valery πέρασε και τον Alisson, αλλά δεν μπόρεσε να ευστοχήσει για το 2-0. Οι Reds βρήκαν μια τελευταία ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Mane, όμως και αυτή η τελική έφυγε πάνω από τα δοκάρια του keeper της Southampton.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Παρασκευής στην έδρα της Aston Villa για το FA Cup.

Η Southampton κέρδισε την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com