Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η προειδοποίηση του Babel στον Wijnaldum

Η προειδοποίηση του Babel στον Wijnaldum

Ο Ryan Babel προειδοποίησε τον Gini Wijnaldum , φέρνοντας ως παράδειγμα την δική του περίπτωση, εν μέσω φημών που θέλουν τον διεθνή μέσο να αποχωρεί από το Anfield το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ryan Babel θέλησε να προειδοποιήσει τον Gini, μέσω της Mirror:

“ Πέρασα σχεδόν τέσσερα χρόνια στην Liverpool με τον Rafa Benitez και τον Kenny Dalglish. Όταν έφυγα πήγα να παίξω στην Γερμανία για την Hoffenheim, όταν εκείνη είχε αρχίσει να γίνεται μεγάλη δύναμη. Ήταν η απόφαση, για την οποία μετανιώνω περισσότερο στην καριέρα μου. ”

“ Ο μόνος λόγος που με έκανε να φύγω, ήταν επειδή ήθελα περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να διατηρήσω την θέση μου στην εθνική Ολλανδίας. ”

“ Δεν καταλαβαίνεις όμως πόσο κυρίαρχο είναι το στυλ παιχνιδιού της Liverpool, μέχρι να παίξεις σε μια άλλη ομάδα και σε ένα άλλο πρωτάθλημα. ”

“ Είχα μάθει σε ένα επιθετικό στυλ παιχνιδιού στον Ajax. Μαθαίνεις να παίζεις με αυτόν τον τρόπο από την Ακαδημία και όταν πήρα μεταγραφή στην Liverpool, το στυλ ήταν ακριβώς το ίδιο. Είναι στο DNA του συλλόγου να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο.”

Για το δικό του πέρασμα από την Liverpool είπε:

“ Λάτρεψα κάθε μου λεπτό στην Liverpool. Ευτυχώς για εμένα ο Dirk Kuyt ήταν στην Liverpool και μου παρείχε τεράστια υποστήριξη. ”

“ Ως παίκτης της Liverpool, είσαι πάντα στο κέντρο της προσοχής, ο σύλλογος είναι τεράστιος. ”

“ Το νικητήριο γκολ κόντρα στην Manchester United ήταν το highlight μου. ”

Ο Babel με την κόκκινη φανέλα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com