Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας για να νικάμε το 2021»

Robertson: «Πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας για να νικάμε το 2021»

Ο Andy Robertson καλωσορίζει το 2021, και παράλληλα τονίζει τις δυσκολίες και τις προκλήσεις πού έρχονται για τη Liverpool μαζί με το νέο έτος.

Το βασικό αριστερό full-back της ομάδας μας υπογραμμίζει τα σταθερά -όσο το δυνατόν- υψηλά επίπεδα απόδοσης πού χρειάζεται να πιάνουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του προκειμένου να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Southampton τη Δευτέρα το βράδυ.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς είπε ο Robbo στην Premier League Productions:

«Προφανώς είμαστε ακόμα στην κορυφή – φυσικά θα θέλαμε να είμαστε στην κορυφή με λίγους περισσότερους πόντους από αυτούς πού έχουμε τώρα.»

«Τα τελευταία μας παιχνίδια ήταν απογοητευτικά για διαφορετικούς λόγους, όμως μπαίνουμε στο νέο έτος στην κορυφή της βαθμολογίας, και τώρα κοιτάμε να προχωρήσουμε.»

«Μακάρι να καταφέρουμε να κάνουμε ένα σερί νικών, το οποίο θα ‘στερεώσει’ τη θέση μας στην κορυφή. Ξέρουμε όμως ότι δε θα είναι εύκολο. Νομίζω ότι αυτή η σεζόν το έχει δείξει αυτό από κάθε ομάδα (αναφέρεται στο ότι ειδικά φέτος έχει αποδειχτεί ότι όλοι είναι πιθανό να κόψουν βαθμούς από όλους, ακόμα πιο πιθανό από τις προηγούμενες σεζόν)

«Χρειαζόμαστε να είμαστε στα καλύτερά μας για να κερδίσουμε ποδοσφαιρικά παιχνίδια φέτος.»

Για το παιχνίδι με τη Southampton και τον Danny Ings είπε:

«Παρακολουθώ τη Southampton νομίζω από το 9-0 με τη Leicester και μετά.»

«Έχουν προοδεύσει πραγματικά από τότε.»

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι ήταν ανήσυχοι εκείνη τη στιγμή, όμως μάλλον αυτό ήταν το ταρακούνημα πού τους χρειαζόταν. Από τότε είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.»

«Έχουν έναν πολύ καλό προπονητή, και μπορείς να τονίσεις τη σημαντικότητα του Ingsy, τα γκολ του και τη συνεισφορά του στα γκολ, είναι ο βασικός κεντρικός επιθετικός τους, όμως έχουν πολλούς πολύ καλούς παίκτες.»

«Το κέντρο τους – Ward-Prowse, Armstrong- είναι τόσο καλό, και η άμυνά τους έχει γίνει πολύ πιο συμπαγής και κρατάνε το 0 σε πολύ περισσότερα παιχνίδια. Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος.»

Ο Andy Robertson έκλεισε με δύο λόγια για το πώς πρέπει να κατέβει η Liverpool ώστε να φύγει με το τρίποντο από το St Mary’s:

«Όπως σε κάθε παιχνίδι μάλλον, χρειάζεται να είμαστε στα καλύτερά μας για να πάρουμε το οτιδήποτε από αυτό το παιχνίδι, και μακάρι να το κάνουμε. Μακάρι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.»

O Andy Robertson με τους συμπαίκτες του στο περσινό παιχνίδι της Liverpool στο Southampton.
O Andy Robertson με τους συμπαίκτες του στο περσινό παιχνίδι της Liverpool στο Southampton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com