Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Έχουμε αποδείξει πόσο καλοί που μπορούμε να γίνουμε»

Henderson: «Έχουμε αποδείξει πόσο καλοί που μπορούμε να γίνουμε»

Ο Jordan Henderson σε Πρωτοχρονιάτικη του συνέντευξη του στον Guardian αναφέρθηκε στην πανδημία, στην έλευση του Jürgen Klopp στην ομάδα, στη φετινή σεζόν και την μεταγραφή του Fabinho στην Liverpool και τον ρόλο που έπαιξε αυτή.

Ο Hendo θυμήθηκε την έλευση του Γερμανού τεχνικού στους Reds:

“ Όταν ήρθε ο προπονητής τα πράγματα για εμένα ήταν δύσκολα, γιατί ήμουν τραυματίας. Συνέχιζα να έχω ενοχλήσεις, οπότε αυτό δεν μου επέτρεπε να βρω τον καλό μου εαυτό και να ανακτήσω τον ρυθμό μου. Έπειτα χάρη στον Jürgen ξεκίνησα να παίζω σε έναν πιο οπισθοχωρημένο ρόλο. Δεν νομίζω να είχαν διακρίνει πολλοί πως μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτόν τον ρόλο. ”

“ Αυτό σε κάνει να αναρωτιέσαι, αν είσαι αρκετά καλός για την θέση. Είχα όμως εμπιστοσύνη στον προπονητή, συνέχισα να δουλεύω και ωρίμασα. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία και βελτίωσα συνολικά το παιχνίδι μου και αμυντικά και επιθετικά. ” Είπε ο Henderson.

Για την μεταγραφή του Fabinho και την αλλαγή θέσης του:

“ Όταν αποκτήσαμε τον Fabinho, έναν καθαρόαιμο αμυντικογενή μέσο, ένιωσα πως αυτό είναι καλό για εμένα, γιατί θα μπορούσα να παίξω πιο ψηλά. Είχα μια συζήτηση με τον προπονητή και ήταν ανοιχτός σε αυτό το ενδεχόμενο. Δεν πίστεψα όμως πως αυτό θα γίνει αμέσως. ”

“ Μετά από ένα διάστημα, ήμουν στον πάγκο στο παιχνίδι με την Southampton και πέρασα ως επιθετικογενής παίκτης και κατάφερα να σκοράρω.”

“ Στο τέλος της περσινής σεζόν έπαιζα περισσότερο ως 8αρι, αλλά λόγω τραυματισμών την φετινή σεζόν, έχω παίξει ξανά πιο πίσω. Θεωρώ πως μπορώ να συνεισφέρω και από τις δύο θέσεις. ”

Για την φετινή σεζόν:

“ Τα τελευταία χρόνια έχουμε αποδείξει πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε και τώρα βελτιωνόμαστε με το να δουλεύουμε σκληρά, θέλοντας περισσότερα και δίνοντας τα όλα. Βρισκόμαστε σε μια καλή θέση, αλλά τα πράγματα στην Premier League μπορούν να αλλάξουν γρήγορα. Εγώ και η ομάδα θα έχουμε πάντα την δίψα και την επιθυμία. ”

Για την αδυναμία να συναντήσει τον πατέρα του, λόγω της πανδημίας:

“ Είναι σε ευπαθής ομάδα και πρέπει να προσέχει. Όταν το πρώτο lockdown τελείωσε τον είδα μια ή δύο φορές, αλλά όχι κάτι άλλο. Δεν είναι πολύ, αλλά ο μπαμπάς μου είναι σε καλή διάθεση. ”

Ο Henderson πανηγυρίζει τη νίκη επί των Spurs!
Ο Henderson πανηγυρίζει τη νίκη επί των Spurs!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com