Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Σπίτι μου η Liverpool»

Fabinho: «Σπίτι μου η Liverpool»

Ο Fabinho, ο οποίος συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την Κόκκινη φανέλα στον Κυριακάτικο αγώνα με την West Brom, μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας πως νιώθει σαν στο σπίτι του στην Liverpool.

Αρχικά αναφέρθηκε στην νέα του θέση, ως κεντρικός αμυντικός:

“ Ο προπονητής με είχε προετοιμάσει να παίξω σε αυτήν τη θέση, οπότε δεν ήταν έκπληξη όταν έπρεπε να παίξω εκεί λόγω των τραυματισμών και είμαι χαρούμενος γιατί έχει δουλέψει καλά μέχρι τώρα. ”

“ Ο προπονητής έχει προσπαθήσει να βοηθήσει με μικρά πράγματα, μυστικά της θέσης ή πότε να παίξω μια μεγάλη μπαλιά ή να προχωρήσει μπροστά. Μικρές λεπτομέρειες για να βελτιωθώ. Δεν μιλάει πολύ για αυτό, απλώς προσπάθησε να μου δώσει την αυτοπεποίθηση να παίξω τη θέση. ”

“ Τα παιδιά με βοήθησαν πολύ και τώρα έχω συνηθίσει να παίζω σε αυτή τη θέση, οπότε έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση για να παίξω εκεί. Θέλω απλώς να βοηθήσω την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη.”

“ Είμαι χαρούμενος γιατί προσπαθώ πάντα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, πάντα προσπαθώ να γίνω καλύτερος και δεν έχει σημασία ποια θέση παίζω, είτε είναι στο κέντρο, είτε στο κέντρο της άμυνας. ” Ανέφερε ο Fabinho.

“ Προσπαθώ πάντα να μαθαίνω, να βελτιώνω και να είμαι καλύτερος παίκτης, ώστε να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Πάντα είπα ότι ήθελα να είμαι σημαντικός για την ομάδα και γι ‘αυτό χαίρομαι που το ακούω, αλλά ξέρω ότι μπορώ να βελτιωθώ περισσότερο στη θέση – και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να είμαι καλύτερος. »

Για την μετακίνηση του από την AS Monaco στην Liverpool το 2018 είπε:

“ Η μετακίνηση από τη Monaco στη Liverpool ήταν κάτι σπουδαίο για την καριέρα μου. Έτσι, σε προσωπικό επίπεδο, ήταν μια καλή μέρα για μένα. Είχα παρακολουθήσει το παιχνίδι Liverpool – Real Madrid στην τηλεόραση και υποστήριζα τη Liverpool, αλλά δυστυχώς, δεν κέρδισε. ”

“ Στην πρώτη μου σεζόν στη Liverpool, το να παίζω σε τελικό του Champions League και να κερδίζω ήταν πραγματικά ξεχωριστό. Νομίζω ότι βοήθησε να κάνει την ομάδα ακόμη πιο πεινασμένη για να κερδίσουν τρόπαια, πεινασμένοι να κερδίσουν αυτή τη διοργάνωση – μια από τις καλύτερες διοργανώσεις στον κόσμο. ”

Για τις 100 συμμετοχές

“ Νιώθω πραγματικά σαν στο σπίτι μου εδώ. Είμαι φίλος με όλους τους παίκτες. Με όλους τους ανθρώπους στην ομάδα, το προσωπικό, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και νιώθω πολύ άνετα. ”

“ Είναι ήδη 100 παιχνίδια, η τρίτη σεζόν μου στη Liverpool, αλλά όλα έχουν συμβεί πολύ, πολύ γρήγορα. Νιώθω ότι είναι ακόμα η πρώτη μου σεζόν εδώ γιατί πραγματικά μου αρέσει να παίζω για τη Liverpool, μου αρέσει πολύ να παίζω με όλους τους συμπαίκτες μου και να παίζω για αυτούς τους οπαδούς. ”

Fabinho και Klopp μετά το 3-1 επί της Arsenal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com