Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δύσκολο το παιχνίδι με την Newcastle»

Klopp: «Δύσκολο το παιχνίδι με την Newcastle»

Η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει του αυριανού αγώνα με την Newcastle δεν έγινε με τον συνηθισμένο τρόπο, αφού δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος, λόγω των συνεχόμενων αγώνων, με τον Γερμανό να αναφέρεται στο παιχνίδι με τους Magpies μετά την ολοκλήρωση του Κυριακάτικου παιχνιδιού με την West Brom.

Ο προπονητής των Reds ρωτήθηκε φυσικά για το 1-1 με την West Brom:

“ Θέλω να κερδίζω συνέχεια, αλλά έμαθα από μικρή ηλικία πως αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει πάντα. ”

“ Είμαι όμως μια χαρά με αυτό. Μου αρέσει να κερδίζω τους αγώνες, ειδικότερα όταν το αξίζουμε και για να αξίζαμε την νίκη, θα έπρεπε να είχαμε κάνει περισσότερα. ”

“ Τρέξαμε πολύ, παλέψαμε πολύ και αυτά είναι οκ. Έπρεπε όμως να κάνουμε περισσότερα σωστά πράγματα και αυτό ήταν που είπα στα παιδιά. ”

“ Δεν είμαι εκνευρισμένος με τα παιδιά, μπορεί να συμβεί. Μια ήττα είναι μια ήττα, αν δεν μάθεις από αυτή. Εμείς θα μάθουμε και θα παίξουμε ξανά ποδόσφαιρο. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Τα παιδιά συνθέτουν ένα κορυφαίο σύνολο. Ήταν ένα κορυφαίο σύνολο όταν κέρδισαν 7-0 και είναι τώρα που έφεραν ισοπαλία με την West Brom. Αυτό δεν αλλάζει. ”

“ Δεν είμαι πλέον νέος προπονητής και μπορώ να κρίνω με τον σωστό τρόπο αυτά τα πράγματα. Δεν είμαστε χαρούμενοι με αυτό, αλλά τώρα τελείωσε και πρέπει να βεβαιωθούμε πως δεν θα συμβεί ξανά. ”

Για τον αγώνα με την Newcastle:

“ Θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα κόντρα στην Newcastle. Έχουμε τρεις μέρες (μίλησε Κυριακή) ας βεβαιωθούμε πως θα τις αξιοποιήσουμε. ”

“ Περιμένουμε να παίξει ο Callum Wilson, είναι ένας καλός επιθετικός και διαθέτουν και άλλους πραγματικά καλούς παίκτες. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. ”

Ο Jürgen Klopp στον περσινό εκτός έδρας αγώνα με την Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com