Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Πρέπει να δώσουμε το 100% με την Newcastle»

Trent: «Πρέπει να δώσουμε το 100% με την Newcastle»

Η Liverpool δεν έπιασε τα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης στον προχθεσινό αγώνα με την West Brom, αλλά θα πρέπει να το κάνει κόντρα στην Newcastle αν θέλει να πάρει τη νίκη, σύμφωνα με τον Trent Alexander-Arnold.

Ο αμυντικός των Reds είπε στο Premier League Productions για τον αυριανό αγώνα:

“ Νομίζω πως γνωρίζουμε ότι πρόκειται να είναι ένα παρόμοιο παιχνίδι με αυτό κόντρα στην West Brom. Κατά πάσα πιθανότητα θα θέλουν να μην μας επιτρέψουν να κάνουμε αυτό που θέλουμε και να φύγουν στην αντεπίθεση. ”

“ Είναι η Premier League και όλα μπορούν να συμβούν. Το είδαμε αυτό με την West Brom. ”

“ Γνωρίζουμε πως δεν θα αξίζουμε τους τρεις βαθμούς, αν δεν δώσουμε το 100%. Αυτό είναι όμως που θα κοιτάξουμε να κάνουμε (να δώσουμε το 100%) και επίσης θα βεβαιωθούμε πως το μυαλό μας θα είναι συγκεντρωμένο και στα 90 λεπτά, γιατί την Κυριακή δεν ήταν και τιμωρηθήκαμε. ”

“ Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Στην Premier League δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι, οπότε δεν περιμένουμε κάτι τέτοιο. ”

“ Νομίζω όμως πως γνωρίζουμε, ότι αν παίξουμε στο 100% μας και έχουμε αυτοπεποίθηση θα πάμε εκεί για την νίκη. Αυτό όμως θα συμβεί μόνο αν παίξουμε στο 100%. ” Είπε ο Trent Alexander-Arnold.

Η Liverpool θέλει να επιστρέψει στις νίκες αύριο το βράδυ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com