Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Μας δίνει τεράστια ώθηση η παρουσία του κόσμου»

Klopp: «Μας δίνει τεράστια ώθηση η παρουσία του κόσμου»

Η Liverpool υποδέχεται σήμερα το απόγευμα την West Brom στο Anfield με 2.000 φιλάθλους στο πλευρό της, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν τεράστια ώθηση στην ομάδα, όπως δήλωσε και ο Jürgen Klopp.

Ο Klopp κλήθηκε να παρουσιάσει την παρουσία του κόσμου στο Anfield:

“ Στην περίπτωση μας, μας δίνουν μια τεράστια ώθηση από την συναισθηματική πλευρά. Είναι κάτι ωραίο και το κάνει πολύ πιο απολαυστικό. Νομίζω πως μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει (η παρουσία του κόσμου) την διαφορά όσο αφορά τα αποτελέσματα μας. ”

“ Παίξαμε σε γεμάτο γήπεδο, παίξαμε σε άδειο γήπεδο, παίξαμε με 2.000 κόσμο και κερδίσαμε τα περισσότερα παιχνίδια μας. Όχι όλα τα παιχνίδια, αλλά τα περισσότερα. ”

“ Μπορείτε να δείτε πως προσφέρει ένα τεράστιο πλεονέκτημα και θα ευχόμουν να το είχαν όλοι. Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα έχουμε εμείς αυτό το πλεονέκτημα. Αυτό ήταν κάτι που μας έμαθε αυτή η χρονιά, να απολαμβάνουμε τα καλά πράγματα για όσο τα έχουμε, γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα ως δεδομένο. Ποτέ στην ζωή μου δεν θα πάρω ως δεδομένο ένα γεμάτο γήπεδο. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Έχω δουλέψει στην Mainz, στην Dortmund και στην Liverpool και δεν νομίζω πως έχω δει πολλές φορές το εντός έδρας μας γήπεδο να μην είναι sold out. Το απολάμβανα, αλλά δεν σκεφτόμουν πόσο ξεχωριστό είναι. Στο μέλλον θα το κάνω πολύ περισσότερο από ότι στο παρελθόν. ”

Για το γεγονός πως μόνο οι Liverpool και Everton φιλοξενούν κόσμο:

“ Τι μπορώ να πω, εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτό. Ως σύλλογος, δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό. Δεν είναι πως πήραμε εμείς την απόφαση. Λέει κάτι καλό για τους ανθρώπους του Liverpool. Είχαμε μαζικά τεστ πριν από 4 ή 5 εβδομάδες, ίσως και περισσότερο. Δεν είμαι ειδικός και δεν ξέρω πόση επίδραση μπορεί να είχε αυτό. Εγώ δεν το βλέπω ως πλεονέκτημα και εύχομαι να μπορέσουν όλοι να το βιώσουν. ”

“ Από τη δική μου οπτική γωνιά, μακάρι να συνεχιστεί και να κρατήσουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο, αλλά δεν φαίνεται πολύ πιθανό με το νέο σύστημα Κατηγοριών. ”

“ Όταν εκείνοι που αποφασίζουν, μας πουν πως δεν μπορεί πλέον να γίνεται, τότε θα περιμένουμε την στιγμή που θα επιτραπεί ξανά. ”

Οι Red Fans επέστρεψαν στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com