Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνέντευξη Minamino: To Αnfield πάντα μας δίνει τη δύναμη να νικήσουμε»

Συνέντευξη Minamino: To Αnfield πάντα μας δίνει τη δύναμη να νικήσουμε»

Περισσότερο αναμένεται να δούμε τον Takumi Minamino να αγωνίζεται κατά τη διάρκεια των εορταστικών αγωνιστικών, σε σύγκριση με πριν.

Η Liverpool έχει να δώσει 3 παιχνίδια για λογαριασμό της Premier League το επόμενο δεκαήμερο, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τη West Brom στο Anfield.

Επ’ αφορμή λοιπόν του αυριανού ματς, αλλά και της επικείμενης συμπλήρωσης ενός χρόνου διαμονής του στο Liverpool, o Ιάπωνας παραχώρησε συνέντευξη στο site των Reds, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τους Baggies, στη δύναμη πού δίνει στους παίκτες της ομάδας μας το περιβάλλον του Anfield, στους στόχους της αλλά και στους προσωπικούς του στόχους, και στην προσαρμογή του στη νέα του ομάδα.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά πού του έγιναν οι ερωτήσεις:

  • Για το πώς κατάφερε να εγκλιματιστεί στο νέο του περιβάλλον, δεδομένου ότι μετακόμισε σε μία νέα χώρα, με μία άλλη γλώσσα, και σαν να μην έφταναν αυτά προέκυψε ξαφνικά και η πανδημία:

«Πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και του προσωπικού, με στήριξαν. Χάρη σε αυτούς, κατάφερα να ζήσω τη ζωή μου κατά τη διάρκεια του lockdown. Παρότι ήταν μία δύσκολη περίοδος, πολλοί άνθρωποι με στήριξαν, και από αυτή την άποψη, νομίζω ότι η Liverpool Football Club έχει μία υπέροχη ομάδα ανθρώπων.»

  • Για το αν το γεγονός ότι η West Brom προσέλαβε πρόσφατα νέο προπονητή κάνει δυσκολότερα τα πράγματα για τους Reds:

«Είναι δύσκολο να περιμένεις (να προβλέψεις) πώς παίζει μία ομάδα όταν έχει νέο προπονητή, και είναι απρόβλεπτα όσα συμβαίνουν. Όμως, χρειαζόμαστε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το ματς, και όσο παίζουμε το ποδόσφαιρό μας μπορούμε να δούμε καλά αποτελέσματα.»

  • Για το πως κρίνει την ποιότητα των ομάδων της Premier League, και το γεγονός ότι φαίνεται πώς όλες οι ομάδες μπορούν να κόψουν βαθμούς από όλες:

«Επειδή όλες οι ομάδες είναι υψηλής ποιότητας, αυτό μπορεί να συμβεί. Σε αυτό το πρωτάθλημα, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Παρότι βρισκόμαστε σε καλή θέση αυτή τη στιγμή, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε, αλλά να δώσουμε την καλύτερη μάχη σε κάθε παιχνίδι.»

  • Για το αν η ομάδα πιστεύει πάντα ότι θα βρει το δρόμο της νίκης στo Anfield, δεδομένου κιόλας του φετινού 7/7 μέχρι σήμερα:

«Όταν παίζουμε στο Anfield, δεν ξέρω το λόγο, όμως πάντα νιώθουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Το στάδιο πάντα μας δίνει δύναμη. Είναι πολύ λυπηρό πού δε μπορούμε να έχουμε οπαδούς. Ελπίζω να επιστρέψουν και να μας δουν όσο το δυνατόν συντομότερα.»

  • Για το αν ανυπομονεί για τα πρώτα του «ποδοσφαιρικά Χριστούγεννα» στην Αγγλία:

«Ανυπομονώ πάρα πολύ. Επειδή έχουμε δύο παιχνίδια μέσα σε μία βδομάδα, θα έχω περισσότερες ευκαιρίες να παίξω, και χαίρομαι για αυτό. Υποφέρουμε πολύ από τραυματισμούς αυτή τη στιγμή, οπότε ένας παίκτης σαν εμένα χρειάζεται να δουλέψει σκληρότερα για την ομάδα. Θα ήθελα να προετοιμαστώ καλά και να πετύχω ένα αποτέλεσμα, αν μου δοθεί η ευκαιρία.»

  • Για το αν η ομάδα παίρνει μία ψυχολογική ώθηση, ευρισκόμενη στην πρώτη θέση μετά από το πέρας σχεδόν της μισής σεζόν:

«Νομίζω ότι είναι καλό πού μπορούμε να διατηρηθούμε στην κορυφή. Όπως είπα και νωρίτερα όμως, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε, αλλά να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι ώστε να είμαστε στην κορυφή στο τέλος της σεζόν.»

  • Τέλος, για τις φιλοδοξίες του ίδιου και της ομάδας για το 2021, ο Takumi Minamino είχε να πει τα εξής:

«Προσωπικά, όταν παίζω σε ένα παιχνίδι, θα δίνω το 120% και θα δίνω τον απόλυτα καλύτερο εαυτό μου. Για την ομάδα, θα μας άρεσε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους.»

O Takumi Minamino στο Selhurst Park.
O Takumi Minamino στο Selhurst Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com