Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Το δεύτερο πρωτάθλημα θα είναι πιο ξεχωριστό»

Fabinho: «Το δεύτερο πρωτάθλημα θα είναι πιο ξεχωριστό»

Επικεντρωμένη στον στόχο της είναι η Liverpool, που δεν είναι άλλος από το να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν την Premier League, ένα επίτευγμα που θα είναι ξεχωριστό, όπως δήλωσε και ο Fabinho.

Ο Βραζιλιάνος σε συνέντευξη του μίλησε για τη νέα του θέση στο κέντρο της άμυνας:

“ Όταν ήρθα στην Liverpool, κατάλαβα σε ποιους τομείς θα έπρεπε να βελτιωθώ και στο αμυντικό κομμάτι, άρχισα να παρατηρώ τον Joel Matip. Του έχω μιλήσει και έχω μάθει από εκείνον. ”

“ Έπαιξα στόπερ μαζί με τον Virgil στο φετινό παιχνίδι με την Chelsea και εκείνος με καθοδηγούσε όσο αφορά τις τοποθετήσεις και τα σχετικά. ”

“ Μετά τον τραυματισμό του δεν είπε πολλά, αλλά στη συνέχεια μου έστειλε ένα συγχαρητήριο μήνυμα για τις εμφανίσεις μου. Ήταν ωραίο που το άκουσα αυτό. Τώρα, θέλω να δω παρακολουθήσω το παιχνίδι του και να πάρω πράγματα από εκείνον, ειδικότερα τις πάσες του. Θα ήθελα να το κάνω αυτό. Είναι ο καλύτερος στην θέση του, οπότε είναι σημαντικό να παρατηρώ το παιχνίδι του. ”

“ Ελπίζουμε να έχει την τέλεια αποθεραπεία και να επιστρέψει σύντομα. ” Συνέχισε ο Fabinho.

“ Κάνει πραγματικά καθημερινά τη διαφορά στα αποδυτήρια και φυσικά θα πάρει την θέση του πίσω από εμένα. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο προπονητής, αλλά είμαι σίγουρος πως ο Virgil θα πάει κατευθείαν στην άμυνα και εγώ στο κέντρο. ”

“ Ελπίζω να συμβεί σύντομα αυτό. ”

Για την φετινή Premier League:

“ Λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα έχουν συμβεί φέτος, τις δυσκολίες που δεν είπαμε με τους οπαδούς που δεν βρίσκονταν στα στάδια, το δύσκολο πρόγραμμα και των τραυματισμών που είχαμε, όλα συμβάλλουν στο να είναι ο δεύτερος τίτλος πιο ξεχωριστός από τον πρώτο, αν εμείς θα μπορέσουμε να τον πάρουμε. ”

“ Θα έδειχνε πως στην ομάδα μας έχουμε την συνεχή επιθυμία να είμαστε νικητές. ”

Fabinho και Alisson εμψυχώνουν ο ένας τον άλλο πριν την έναρξη του αγώνα με τη Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com