Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 21/12/2013 Νίκη επί Cardiff City με ρεκόρ Luis Suarez (vid)

Σαν σήμερα: 21/12/2013 Νίκη επί Cardiff City με ρεκόρ Luis Suarez (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα κερδίσουν την Cardiff City στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τον Luis Suarez να καταγράφει ρεκόρ στην κατηγορία.

Οι Κόκκινοι σε μία χρονιά που έπαιζαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο, δεν άφησαν ούτε στα Bluebirds περιθώριο να τους αμφισβητήσουν. Με ηγέτη τον Luis Suarez που φορούσε το περιβραχιόνιο εκείνη την μέρα, άνοιξαν τον σκορ με τον Ουρουγουανό επιθετικό άσσο να χρίζεται σκόρερ από ασίστ του Jordan Henderson στο 25′.

Ο σκόρερ έδωσε την ασίστ στον Raheem Sterling για να γράψει το 2-0 στο 42′, με τους πρωταγωνιστές του πρώτου γκολ, να συνεργάζονατι εκ νέου στο 45′ και να σημειώνει ο Luis Suarez το τρίτο γκολ των Κόκκινων και  δεύτερο προσωπικό του.

Με αυτό του το γκολ ο Luis Suarez έγινε ο πρώτος παίκτης στην Premier League που σημειώνει 10 τέρματα σε 1 ημερολογιακό μήνα παίρνοντας το ρεκόρ από τον Mark Viduka που είχε 8 στο αντίστοιχο διάστημα και επίσης ο πρώτος που σημειώνει από 2 γκολ σε συνεχόμενα παιχνίδια.

Το ρεκόρ του Luis Suarez παρακολούθησαν στο Anfield εκείνο το Σαββατιάτικο μεσημέρι 44.621 θεατές και διαιτητής ήταν ο L. Probert.

Στο 9′:10″ στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τα γκολ των Reds. Αν δεν σας ανοίγει το link, πατήστε εδώ:

Σαν σήμερα: 21/12/2013 Νίκη επί Cardiff City με ρεκόρ Luis Suarez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com