Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Ήμασταν αδίστακτοι σε επίθεση και άμυνα!»

Robertson: «Ήμασταν αδίστακτοι σε επίθεση και άμυνα!»

Η έλλειψη ελέους από μεριάς του ίδιου και των συμπαικτών του ήταν αυτή πού είχε ως αποτέλεσμα το χθεσινό 0-7, σύμφωνα με τον Andy Robertson.

Ο Σκωτσέζος μίλησε για το πώς η Liverpool έφτασε σε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο Selhurst Park, για την κορυφή της βαθμολογίας στην οποία θα κάνει Χριστούγεννα, και για τη συνέχεια της σεζόν μετά την απαραίτητη ξεκούραση.

Ας δούμε τι ακριβώς είπε:

  • Για την πρώτη θέση στη βαθμολογία με 6 βαθμούς διαφορά (την ώρα πού έληξε ο αγώνας στο Λονδίνο) και το τέλειο ξεκίνημα του Σαββατοκύριακου:

«Ναι, όταν παίζεις νωρίς το Σάββατο και πηγαίνεις πρώτος, λειτουργεί μόνο προς όφελός σου το να παίρνεις τους βαθμούς. Ευτυχώς το κάναμε αυτό σήμερα με πολύ ωραίο τρόπο. Αξιοποιήσαμε όλες τις ευκαιρίες πού μας παρουσιάστηκαν – 7 γκολ και clean sheet, και το σημαντικό είναι οι 3 βαθμοί. Τώρα μπορούμε να καθίσουμε πίσω και να απολαύσουμε το ποδοσφαιρικό σαββατοκύριακο γνωρίζοντας ότι πήραμε μαζί μας τους 3 βαθμούς, οπότε ας δούμε τι θα εκτυλιχθεί τώρα. Όμως δύσκολα θα μπορούσαν να μας είχαν πάει καλύτερα τα πράγματα σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι.»

  • Για το πλάνο της ομάδας στο χθεσινό ματς, και για το αν οι αποτελεσματικές αντεπιθέσεις ήταν σκόπιμες και δουλεμένες:

«Θέλαμε να είμαστε αδίστακτοι σε όλα όσα κάναμε. Η Crystal Palace επίσης έπαιξε Κυριακή-Τετάρτη-Σάββατο και ίσως δεν είναι τόσο συνηθισμένοι σε αυτό όσο εμείς, οπότε θέλαμε να βρεθούμε από νωρίς με το πάνω χέρι. Θέλαμε να βγούμε στο γήπεδο γεμάτοι ενέργεια και ίσως να τους πιάσουμε λίγο κρύους, και νομίζω ότι το καταφέραμε αυτό με το γκολ του Taki. Προηγούμασταν 1-0 και μετά καθίσαμε λίγο πίσω και αυτοί βρήκαν ένα μικρό πάτημα στο παιχνίδι, οπότε εμείς έπρεπε να συμμαζευτούμε ξανά, και ο Sadio πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ. Το θέμα ήταν απλά να είμαστε αδίστακτοι σε ο, τι κάνουμε, είτε ήταν pressing, άμυνα, αξιοποίηση των ευκαιριών μας. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε κατά μήκος όλου του γηπέδου, και ευτυχώς για μας αξιοποιήσαμε ουσιαστικά κάθε μας ευκαιρία. Είχαμε ορισμένα εξαιρετικά τελειώματα, ήμασταν αδίστακτοι και στην άμυνα, και ελαχιστοποιήσαμε τις ευκαιρίες τους.»

  • O Robertson έκλεισε μιλώντας για το αν οι παίκτες θα ξεκουραστούν, δεδομένου του οκταήμερου κενού μέχρι το παιχνίδι με τη West Brom:

«Είναι το μεγαλύτερό μας κενό μέσα στη σεζόν ανάμεσα σε δύο παιχνίδια, οπότε θα πάρουμε μερικές μέρες ρεπό, πού είναι τόσο σημαντικό. Θα ξοδέψουμε χρόνο με την οικογένεια, με τα παιδιά πριν τα Χριστούγεννα και ανυπομονώ γι’ αυτό. Ανυπομονώ για λίγο χρόνο με την οικογένεια, και μετά πηγαίνουμε με τέρμα τα γκάζια για τις 27 του μήνα. Μπαίνουμε στην πολύ πολυάσχολη (busy) περίοδο τώρα, και χρειάζεται να διατηρήσουμε το momentum. Χρειαζόμαστε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κερδίζουμε παιχνίδια, γιατί μόνο έτσι θα μείνουμε στην κορυφή αυτού του πρωταθλήματος.»

Klopp και Robertson μετά τη λήξη του αγώνα στο Selhurst Park.
Klopp και Robertson μετά τη λήξη του αγώνα στο Selhurst Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com