Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 19/12/2004 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Neil Mellor (vid)

Σαν σήμερα: 19/12/2004 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Neil Mellor (vid)

Το τελευταίο του γκολ με την famous Red shirt θα σημείωνε σαν σήμερα ο Neil Mellor σε παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Newcastle Utd στο Anfield.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο σκορ με τον Patrick Kluivert στο 32′, αλλά οι Reds να ανατρέπουν το σε βάρους τους σκηνικό μέσα σε τρία λεπτά. Στο 35′ ο Titus Bramble θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των Καρακαξών στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα στο κόρνερ του Steven Gerrard ισοφαρίζοντας για λογαριασμό των Κόκκινων, με τους Reds να ανατρέπουν το σε βάρος τους αποτέλεσμα τρία λεπτά αργότερα με τον Neil Mellor από ασίστ του Milan Baros (38′). Το γκολ αυτό για τον Άγγλο επιθετικό ήταν το τελευταίο του με την Κόκκινη φανέλα.

Στο 61′ ο Milan Baros θα σημειώσει το τελικό 3-1 από ασίστ Harry Kewell. Στα γεγονότα του παιχνιδιού, ο Lee Bowyer αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, για σκληρό φάουλ στον Florent Sinama-Pongolle.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν εκείνο το μεσημέρι Κυριακή 43.856 θεατές και διαιτητής ήταν ο Graham Poll.

Στο 8′:06″ του παρακάτω video, μπορείτε να απολαύσετε τα κόκκινα γκολ. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το video, μπορείτε να τα δείτε κι από εδώ.

Σαν σήμερα: 19/12/2004 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Neil Mellor
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com